Hjem > H > Hvilken Bydel Tilhører Pilestredet?

Hvilken bydel tilhører Pilestredet?

Pilestredet
Basisdata
NavnPilestredet (1–109)
GAB-gatenr15670
BydelSt. Hanshaugen, Frogner

Les mer

Derav, hvilken bydel ligger bislett i?

Bislett (eldre skriftform Bislet, lokal uttale med «sj» og dobbelt «t») er et strøk i Oslo, i indre by mellom Homansbyen, Fagerborg, Bolteløkka, St. Hanshaugen og Pilestredet park (det tidligere Rikshospitalet). Hvilken bydel er Grunerløkka? Grünerløkka er en bydel på Oslos østkant. Grünerløkka er også et strøk i bydelen.

Hvem bor på Grunerløkka?

Det bor i dag over 61.000 innbyggere i bydelen, noe som ville gjort oss til Norges niende største by, i innbyggertall. Så, hvilken bydel er fornebu? Fornebu er et område mellom Lysaker og Snarøya i Bærum kommune, mest kjent for at den tidligere hovedflyplassen Oslo lufthavn, Fornebu lå her i perioden 1939–1998.

I forhold til dette, hvilken bydel tilhører mortensrud?

Mortensrud er et boligområde som ligger nord i østdelen av Bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Hvor mange bydeler er i Oslo? Hovedartikkelen for denne kategorien er Liste over Oslos bydeler. Det er nå 15 bydeler i Oslo (mellom 1988 og 2004 var tallet 25). Bydelene er i stor utstrekning selvstyrte. Marka og Sentrum er inndelt i det samme systemet, men er ikke bydeler med en egen administrasjon.

Hva heter bydelene i Oslo?

Bydeler

  • Bydel Alna. Bydel Bjerke. Bydel Frogner.
  • Bydel Gamle Oslo. Bydel Grorud. Bydel Grünerløkka.
  • Bydel Nordre Aker. Bydel Nordstrand. Bydel Sagene.
  • Bydel St. Hanshaugen. Bydel Stovner. Bydel Søndre Nordstrand.
  • Bydel Ullern. Bydel Vestre Aker. Bydel Østensjø
Også, hvor mange bor i Østensjø bydel? Austansjór, oppr. gårdbruk) er en administrativ bydel i Oslo. Bydelen har 50 806 innbyggere (per 2020), og dekker et område på 12,24 km². Bydelen ligger sørøst i Oslo i ytre by.

I forhold til dette, hvilken bydel er ensjø?

Ensjø er et strøk i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune. Området ligger ca. 2 km øst for Oslo S, og grenser til områdene Tøyen, Kampen, Vålerenga og Hovin.

By Peggir Bloyd

Hvilken bydel er Haugenstua? :: Hvilken bydel er Fornebu?
Nyttige lenker