Hjem > H > Hvilken Bydel Er Fornebu?

Hvilken bydel er Fornebu?

Fornebu er et område mellom Lysaker og Snarøya i Bærum kommune, mest kjent for at den tidligere hovedflyplassen Oslo lufthavn, Fornebu lå her i perioden 1939–1998.

Les mer

Hvilken bydel ligger Lambertseter i?

Velkommen til Bydel Nordstrand! Bydel Nordstrand er en bydel med nærhet til både sjøen og marka. Bydelen består av områdene Ekeberg, Bekkelaget, Brattlikollen, Ormøya, Malmøya, Ulvøya, Lambertseter, Nordstrand og Ljan og har rundt 52 000 innbyggere. Dessuten, hvilken bydel tilhører sørenga?

Sørenga
BydelBydel Gamle Oslo
KommuneOslo
Grenser tilOslofjorden, Bjørvika, Gamlebyen, Grønlia
Innbyggere746 leiligheter

Du kan også spørre hvilken bydel er nordre aker?

Bydel Nordre Aker er en administrativ bydel nord i Oslo. Bydelen har 52 327 innbyggere (1. januar 2020) og et areal på 13,6 km². Bydelen strekker seg fra Trondheimsveien i øst til Sognsvannsbekken i vest, og fra Nydalen i sør til Solemskogen i nord. Hvilken bydel tilhører Groruddalen? Artikkelstart. Groruddalen er en fellesbetegnelse for Oslos nordøstre bydeler. Det omfatter omtrent bolig- og industriområdene som avgrenses av Østmarka i øst, Gjelleråsmarka i nord, Lillomarka i vest, og en tenkt linje omtrent fra Bjerke via Økern til Bryn i sør.

Hvor mange bydeler er det i Oslo?

Det er nå 15 bydeler i Oslo (mellom 1988 og 2004 var tallet 25). Bydelene er i stor utstrekning selvstyrte. Marka og Sentrum er inndelt i det samme systemet, men er ikke bydeler med en egen administrasjon. Det finnes også et stort antall strøk uten administrativ status, se Kategori:Strøk i Oslo. Tilsvarende, hvor mange bor det i søndre nordstrand? Bydel Søndre Nordstrand er en administrativ bydel i Oslo. Bydelen har 39 066 innbyggere (per 2020) og er med sine 18,4 km² Oslos største bydel i areal.

Hvem bor på Grunerløkka?

Det bor i dag over 61.000 innbyggere i bydelen, noe som ville gjort oss til Norges niende største by, i innbyggertall. Hvilke bydel er Høybråten? Høybråten er et boligstrøk i Groruddalen i nordøstre Oslo med omkring 6 000 innbyggere (2005). Bebyggelsen preges av villaer. Høybråten tilhører Stovner bydel, men deler av Høybråtenveien ligger i Alna bydel. Strøket grenser til Stovner og Haugenstua mot nord, Lørenskog mot øst, Ellingsrud mot syd og Furuset mot vest.

Deretter, hva er den rikeste bydelen i oslo?

Bydel Vestre Aker, som er bydelen med høyest gjennomsnittlig bruttoinntekt (833 000 kroner), har kvinner 54 prosent av menns bruttoinntekt i 2019, mot 52 prosent året før.

By Arella Kielmeyer

Hvilken bydel tilhører Pilestredet? :: Hvilken bydel tilhører Sørenga?
Nyttige lenker