Hjem > H > Hvilket Fylke Ligger Nydalen I?

Hvilket fylke ligger Nydalen i?

Nydalen (opprinnelig Nygårdsdalen, før dette Ellendalen) er et område langs Akerselva i Oslo som ligger midt mellom øst og vest i dagens Bydel Nordre Aker og Sagene.

Les mer

Hva er den rikeste bydelen i Oslo?

Bydel Vestre Aker, som er bydelen med høyest gjennomsnittlig bruttoinntekt (833 000 kroner), har kvinner 54 prosent av menns bruttoinntekt i 2019, mot 52 prosent året før. Man kan også spørre i hvilken bydel ligger aker brygge? Aker Brygge er et område og et kjøpesenter i bydel Frogner i Oslo.

Derav, hvilken bydel er ellingsrud?

Ellingsrud er et boligområde i bydel Alna i Oslo. Det fikk sitt navn etter Ellingsrud gård, som er kjent fra middelalderen og lå under Hovedøya kloster. Den gamle veiforbindelsen til bygdene ved Øyeren, som hadde stor trelasttrafikk frem til 1850-årene, går gjennom området (Gamle Strømsvei). Folk spør også hvilken bydel er grorud? Bydel 19: Grorud. Bydel 20: Bjerke. Bydel 21: Grefsen-Kjelsås. Bydel 22: Sogn.

Hvilken bydel tilhører Groruddalen?

Artikkelstart. Groruddalen er en fellesbetegnelse for Oslos nordøstre bydeler. Det omfatter omtrent bolig- og industriområdene som avgrenses av Østmarka i øst, Gjelleråsmarka i nord, Lillomarka i vest, og en tenkt linje omtrent fra Bjerke via Økern til Bryn i sør. Hvilken bydel er Fornebu? Fornebu er et område mellom Lysaker og Snarøya i Bærum kommune, mest kjent for at den tidligere hovedflyplassen Oslo lufthavn, Fornebu lå her i perioden 1939–1998.

Også, hvilken bydel er bygdøy?

Ved bydelsreformen 1. januar 2004 ble de tidligere bydelene Uranienborg-Majorstuen og Bygdøy-Frogner (minus øyene i Oslofjorden) slått sammen til nåværende bydel Frogner. Bydelen regnes som en del av «indre vest», omtrent hele bydelen er en del av byen Oslo (urban). Hvilken bydel tilhører Marienlyst? Marienlyst er et boligstrøk i bydelene St. Hanshaugen og Frogner i Oslo.

Når stenger Mortensrud?

BeliggenhetÅpningstider
Mortensrud Food StoreÅpent i dag 10:00 - 20:00 Se alle dager
Mortensrud Tannlegesenter 4. etasjeÅpent i dag 08:30 - 16:00 Se alle dager
NarvesenÅpent i dag 06:30 - 20:30 Se alle dager
NilleÅpent i dag 10:00 - 20:00 Se alle dager

By Roberts

Når ble Laksevåg innlemmet i Bergen? :: Hvilken bydel er Pilestredet?
Nyttige lenker