Hjem > H > Hvilken Bydel Er Pilestredet?

Hvilken bydel er Pilestredet?

Pilestredet
GAB-gatenr15670
BydelSt. Hanshaugen, Frogner
KommuneOslo
Kommunenr0301

Les mer

Følgelig, hvilken bydel tilhører mortensrud?

Mortensrud er et boligområde som ligger nord i østdelen av Bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Hvilken bydel er Ensjø? Ensjø er et strøk i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune. Området ligger ca. 2 km øst for Oslo S, og grenser til områdene Tøyen, Kampen, Vålerenga og Hovin.

Tilsvarende, hvilken bydel tilhører sørenga?

Sørenga
BydelBydel Gamle Oslo
KommuneOslo
Grenser tilOslofjorden, Bjørvika, Gamlebyen, Grønlia
Innbyggere746 leiligheter
Hvilken bydel er Grunerløkka? Grünerløkka er en bydel på Oslos østkant. Grünerløkka er også et strøk i bydelen.

Man kan også spørre hvor ligger mortensrud?

Mortensrud er et boligområde sør i Oslo, tilhørende bydelen Søndre Nordstrand. Mortensrud er også et prestegjeld som omfatter den nordøstre delen av bydelen. Boligområdet ligger på Mortensrud gårds grunn. Hvilken bydel er Nordberg? Nordberg er et villastrøk i Bydel Nordre Aker i Oslo vest.

Ta dette i betraktning, hvilke bydel er høybråten?

Høybråten er et boligstrøk i Groruddalen i nordøstre Oslo med omkring 6 000 innbyggere (2005). Bebyggelsen preges av villaer. Høybråten tilhører Stovner bydel, men deler av Høybråtenveien ligger i Alna bydel. Strøket grenser til Stovner og Haugenstua mot nord, Lørenskog mot øst, Ellingsrud mot syd og Furuset mot vest. Hvorfor heter det Ensjø? Ensjø er et er et strøk i Bydel Gamle Oslo, mellom Kampen og Helsfyr. Strøket har navn etter gården Ensjø, også kalt Nedre Valle. Ensjø har hovedsakelig vært en industriområde, blant annet som følge av leirlagene som er i området, og som ble avsatt da dette var strandlinjen i yngre steinalder og bronsealderen.

Hvor mange bydeler Oslo?

Det er nå 15 bydeler i Oslo (mellom 1988 og 2004 var tallet 25). Bydelene er i stor utstrekning selvstyrte. Marka og Sentrum er inndelt i det samme systemet, men er ikke bydeler med en egen administrasjon. Det finnes også et stort antall strøk uten administrativ status, se Kategori:Strøk i Oslo.

By Millwater

Hvilket fylke ligger Nydalen i? :: I hvilken bydel ligger Skøyen?
Nyttige lenker