Hjem > I > I Hvilken Bydel Ligger Skøyen?

I hvilken bydel ligger Skøyen?

Skøyen er et strøk i bydel Ullern i Oslo.

Les mer

Følgelig, hvilken bydel ligger majorstua i?

januar 2004 ble de tidligere bydelene Uranienborg-Majorstuen og Bygdøy-Frogner (minus øyene i Oslofjorden) slått sammen til nåværende bydel Frogner. Bydelen regnes som en del av «indre vest», omtrent hele bydelen er en del av byen Oslo (urban). Og et annet spørsmål, hvilken bydel er grorud? Bydel 19: Grorud. Bydel 20: Bjerke. Bydel 21: Grefsen-Kjelsås. Bydel 22: Sogn.

Følgelig, hvilken bydel er skullerud?

Skullerud er et strøk i Bydel Østensjø i det sydøstlige Oslo. Det ligger syd for Bogerud, på grensen mot Østmarka. Hvorfor heter det Ensjø? Ensjø er et er et strøk i Bydel Gamle Oslo, mellom Kampen og Helsfyr. Strøket har navn etter gården Ensjø, også kalt Nedre Valle. Ensjø har hovedsakelig vært en industriområde, blant annet som følge av leirlagene som er i området, og som ble avsatt da dette var strandlinjen i yngre steinalder og bronsealderen.

Dessuten, hvilket fylke ligger nydalen i?

Nydalen (opprinnelig Nygårdsdalen, før dette Ellendalen) er et område langs Akerselva i Oslo som ligger midt mellom øst og vest i dagens Bydel Nordre Aker og Sagene. Og et annet spørsmål, hvilken bydel er smestad? Ullern, administrativ bydel i Ytre by vest/nord, mellom Lysakerfjorden i sør og grensen mot bydel Vestre Aker i Ullernåsen/Husebyskogen og Sørkedalsveien i nord.

Følgelig, hvilken bydel er nordberg?

Nordberg er et villastrøk i Bydel Nordre Aker i Oslo vest. Hvilken bydel tilhører Sørenga?

Sørenga
BydelBydel Gamle Oslo
KommuneOslo
Grenser tilOslofjorden, Bjørvika, Gamlebyen, Grønlia
Innbyggere746 leiligheter

Også, hvor ligger vestre aker?

Bydel Vestre Aker ligger vest i Oslo og det bor ca. 49 000 innbyggere her. Bydelen grenser mot Nordmarka og Bærum med kort vei til sentrum.

By Cchaddie Kemmerer

Hvilken bydel er Pilestredet? :: Hvilke bydel er Høybråten?
Nyttige lenker