Hjem > H > Hvor Ligger Mortensrud?

Hvor ligger Mortensrud?

Mortensrud er et boligområde sør i Oslo, tilhørende bydelen Søndre Nordstrand. Mortensrud er også et prestegjeld som omfatter den nordøstre delen av bydelen. Boligområdet ligger på Mortensrud gårds grunn.

Les mer

I hvilken bydel ligger Løren?

Grünerløkka er en bydel på Oslos østkant. Grünerløkka er også et strøk i bydelen. Bydelen består av strøkene Grünerløkka, Sofienberg, Rodeløkka, Dælenenga, Carl Berner, deler av Tøyen, Ankerløkka i Hausmannsområdet, Lille Tøyen, Hasle, Keyserløkka, Sinsen, Rosenhoff og Løren. Når stenger Mortensrud?

BeliggenhetÅpningstider
Mortensrud Food StoreÅpent i dag 10:00 - 20:00 Se alle dager
Mortensrud Tannlegesenter 4. etasjeÅpent i dag 08:30 - 16:00 Se alle dager
NarvesenÅpent i dag 06:30 - 20:30 Se alle dager
NilleÅpent i dag 10:00 - 20:00 Se alle dager

Angående dette, hvor mange bydeler er det i oslo?

Det er nå 15 bydeler i Oslo (mellom 1988 og 2004 var tallet 25). Bydelene er i stor utstrekning selvstyrte. Marka og Sentrum er inndelt i det samme systemet, men er ikke bydeler med en egen administrasjon. Det finnes også et stort antall strøk uten administrativ status, se Kategori:Strøk i Oslo. Hvor mange bor det i Søndre Nordstrand? Bydel Søndre Nordstrand er en administrativ bydel i Oslo. Bydelen har 39 066 innbyggere (per 2020) og er med sine 18,4 km² Oslos største bydel i areal.

Tilsvarende, hvem bor på grunerløkka?

Det bor i dag over 61.000 innbyggere i bydelen, noe som ville gjort oss til Norges niende største by, i innbyggertall. Deretter, hvor ligger st hanshaugen? Bydelen ligger i indre by vest, mellom Pilestredet i vest og Maridalsveien/Uelands gate i øst, og strekker seg helt inn til Stortorget i sentrum. Navnet St. Hanshaugen stammer fra 1840-årene, da Oslos borgere begynte å feire St. Hanskveldene med bål på fjellknausen som bydelen har navn etter.

I forhold til dette, hvor er ullern?

Bydel Ullern ligger sørvest i Oslo med nærhet til fjorden og store grøntområder. Bydelen grenser til Lysakerelven og Bærum i vest, Bydel Frogner i sør og Bydel Vestre Aker i nord. Bydelen har omtrent 34 000 innbyggere og like mange arbeidsplasser. De fleste arbeidsplassene er på Skøyen og Lilleaker. Hvilken bydel tilhører Ullevål? Bydel Nordre Aker ble opprettet i forbindelse med bydelsreformen 2004 og består av de tidligere bydelene Sogn og Grefsen–Kjelsås med tillegg av Gaustad-området fra tidligere bydel Vinderen i vest og Blindern, Ullevål hageby og Nedre Tåsen fra tidligere bydel St. Hanshaugen–Ullevål i sør.

Derav, hvilke bydeler er oslo øst?

Indre by øst omfatter bydelene Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene. St. Hanshaugen og Frogner danner indre by vest, mens bydelene Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker danner ytre by vest. Bjerke, Grorud, Stovner og Alna utgjør ytre by øst, mens ytre by sør omfatter bydelene Østensjø, Nordstrand og Søndre Nordstrand.

By Gilbertina

Hvilken bydel er Storo? :: I hvilken bydel ligger Nydalen?
Nyttige lenker