Hjem > H > Hvilken App Har Flest Brukere?

Hvilken app har flest brukere?

På førsteplassen troner Facebook Messenger, som er selskapets meldingsapp. På annenplassen kommer appen Facebook, før WhatsApp, en annen meldingsapp som eies av sosiale medier-giganten, følger etter på tredjeplassen.

Les mer

Man kan også spørre hva betyr 12+ på apper?

Aldersgrense i App Store: 12+ Google Play: 12 år. Hva er den mest brukte appen i 2020? For tredje måned på rad i 2020 er det Tiktok som topper statistikken for antall nedlastinger. Svimlende 115 millioner nedlastinger og en opptur på nesten 99(!) prosent fra mars 2019. Landene som topper statistikken for nedlasting av Tiktok er India og Brasil.

Hva er den mest nedlastede appen?

I oktober 2021 var TikTok den mest nedlastede appen verden over (det vil si blant apper som ikke er et spill). Applikasjonen ble lansert i 2016 og kan brukes på både Android og iOS. Hvilke tre typer App kategorier har vi? Apps: Våre topp tre i fem kategorier

  • «Hei.
  • Med de ferdigdefinerte kategoriene «Hverdagsapper», «Reiseapper», «Skoleapper», «Treningsapper» og «Apper du ikke visste du trengte», har vi gjort vårt beste, både for Kveldsåpent og våre kjære lesere her på NRKbeta.

Dessuten, hvor mange nordmenn er på instagram?

Til sammenligning har Snapchat og Instagram henholdsvis 2.713.000 og 2.556.000 norske profiler, men under halvparten av dem bruker tjenesten daglig. 766 mill. Hva er bedre enn tinder? Happn ligner på Tinder, i form av at det er en rendyrket dating app uten noen PC versjon. Appen er også relativt ny, og har fått mange brukere på kort tid. Konseptet til Happn er at skal kunne snakke med mennesker du har gått forbi på gaten.

Deretter, er bumble populært i norge?

Bumble blir likevel stadig mer populært i Norge.

De største byene har et betydelig større antall brukere, mens utenfor de største byene er det forholdsvis få som bruker appen, foreløpig.
Tilsvarende, hvordan laste ned apper på iphone 12? Slik henter du apper

Åpne App Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Bla gjennom I dag-, Spill-, Apper- og Arcade-fanene for å finne apper du liker. Eller trykk på Søk-fanen for å se etter noe spesifikt.

Så, hvor finner man restriksjoner på iphone?

Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen.

By McCully Bellemare

Hvordan slå av restriksjoner på iPhone? :: Hvordan låne på BookBites?
Nyttige lenker