Hjem > H > Hvordan Låne På Bookbites?

Hvordan låne på BookBites?

Følg anvisningene på skjermen for å opprette en bruker. For å låne bøker i appen, må du ha lånekort ved et bibliotek som bruker BookBites. Lånekortet kan være lokalt eller nasjonalt. Den første gangen du bruker appen blir du bedt om å legge inn lånekortnummeret ditt og pinko- den knyttet til lånekortet.

Les mer

Hvilke biblioteker bruker BookBites?

Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser og benyttes av bibliotekene i Agder, Innlandet, Nordland, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken samt E-bibliotek for sjøfolk. Hvordan finne Lånekortnummer? Nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek kan aktiveres for bruk ved Universitetsbiblioteket. Henvend deg i biblioteket. Lånekortnummeret for nasjonale lånekort finner du under strekkoden på baksiden av kortet.

Hva er Lånenummeret?

Hva er lånenummer? Hvert lån har et lånenummer, og dette lånenummeret er også et kontonummer. Hvis du ønsker å nedbetale mer på lånet enn avtalt, overfører du rett og slett bare ønsket beløp til dette kontonummeret. Hvordan får man Bibliotekkort? Alle kan få et bibliotekkort. Ta med legitimasjon og du får utstedt et gratis bibliotekkort på biblioteket. I tillegg til å låne bøker, CD-er, DVD-er og lignende, gir kortet også tilgang til digitale tjenester som e-bøker og lydbøker, aviser, tidsskrifter, filmer og databaser.

Hvordan få tilgang til lydhør?

Du kan søke etter bøker og låne direkte i Lydhør. Vi anbefaler at du laster ned bøkene. Lydhør finner du i App Store eller Google Play. Logg på appen med lånernummer og PIN-kode. Hvordan laste ned BookBites på PC? Laste ned og opprette bruker

BookBites kan du laste ned fra Google Play eller App store, alt ettersom hva slags mobil eller nettbrett du bruker. Senere vil det også være mulig å bruke BookBites på PC. Når appen er lastet ned, så må du opprette bruker. Logg deg inn med din facebook-konto, Google-konto eller e-post.

Dessuten, er allbok gratis?

Skoler kan fritt ta i bruk Allbok-appen på iOS og Allbok på web (allbok.no) for utlån av e-bøker til sine elever. Kan man levere inn bøker på et annet bibliotek? Du kan levere tilbake på en annet bibliotek enn der du lånte. Også ved andre bibliotek i Norge.

Hvor kan man levere inn bøker?

Bøker, CD-er, filmer, leker, bager og kofferter

Fretex setter stor pris på å motta nyere bøker, musikk, filmer og leker. Dette kan du levere i en av våre butikker. Flere Fretexbutikker har store medie- og barneavdelinger. Bøker som ikke blir solgt i butikken går til energigjenvinning.

By Audly

Hvilken app har flest brukere? :: Hva heter den nye bibliotek appen?
Nyttige lenker