Hjem > H > Hva Er Fremmedspråk Nivå 3?

Hva er fremmedspråk nivå 3?

Fremmedspråk nivå 3 bygger på fremmedspråk 2. Fremmedspråk 3 kan telle som ett av de to programfagene som du må ha til fordypning innenfor programområdet ”Språk, samfunnsfag og økonomi”. Det kan derfor velges som et av dine gjennomgående fag.

Les mer

Hvilke språk kan man ta eksamen i?

Du kan ta eksamen i alle fremmedspråk, både de med og uten opplæring, både vår og høst. Alle språkene følger gjeldende ordning for vurdering i fremmedspråk, se læreplanen for mer informasjon. Hva er engelsk fordypning? Engelsk fordypning skal forberede elevene på et arbeidsliv som stiller krav om engelskspråklig digital kompetanse og variert språklig kommunikasjon. Engelsk fordypning tilbys som tilvalgsfag ved Lagård ungdomsskole.

Folk spør også hvilket nivå er tysk 2?

For fransk, italiensk, portugisisk, spansk, tegnspråk og tysk er kjennetegn på nivå II utarbeidet fra et forventet kompetansenivå som tilsvarer A2 i CEFR. I andre europeiske språk med opplæring der CEFR kan være et relevant verktøy (de samiske språkene, finsk og russisk), tar det noe lengre tid å oppnå A2. Er språk et programfag? Fellesfaget fremmedspråk «tar plassen» til ett av programfagene i Vg3. Dersom du har fullført fremmedspråk på ungdomsskolen, får du altså større valgmuligheter for hvor lenge du må ha språkfag på videregående. Og du får flere muligheter til valg av andre fag.

Hvorfor skal man lære fremmedspråk?

Kommunikasjon på tvers av landegrenser. I vår globale verden er det behov for at vi kan komme i kontakt med mennesker med andre språk og kulturer. Verden blir stadig mindre, og vi står overfor et stort behov for samarbeid. Ved å lære et fremmedspråk vil du kunne kommunisere når du er i andre land og evt. I forhold til dette, hvor mange timer fremmedspråk vg2?

TrinnTimer totalt
Vg1113 timer
Vg2112 timer
Vg3140 timer

Har man språk på påbygg?

Det er ikke språk på påbygg. Du vil nok fint klare påbygg da du har 5 i snitt. Hva er arbeidslivsfag? Arbeidslivsfag er et fag på ungdomstrinnet. Dette faget skal bidra til at elevene får kjennskap til fagopplæring og yrkesopplæring gjennom erfaring med arbeidsoppgaver hentet fra ulike yrker som produserer tjenester og produkter.

Hva gjør man i arbeidslivsfag?

Arbeidslivsfag

  1. Faget har to hovedområder, utvikling av produkter og tjenester og yrkesetikk og arbeidsmiljø.
  2. Faget skal knyttes til arbeidsoppgaver fra de ni yrkesfaglige utdanningsprogrammene i videregående opplæring, men tilpasses ungdomstrinnets nivå.

By Burman

Hvilke språk lærer man i Norge? :: Hva er et fremmedspråk?
Nyttige lenker