Hjem > H > Hvilket Nivå Er Tysk 2?

Hvilket nivå er tysk 2?

For fransk, italiensk, portugisisk, spansk, tegnspråk og tysk er kjennetegn på nivå II utarbeidet fra et forventet kompetansenivå som tilsvarer A2 i CEFR. I andre europeiske språk med opplæring der CEFR kan være et relevant verktøy (de samiske språkene, finsk og russisk), tar det noe lengre tid å oppnå A2.

Les mer

Man kan også spørre hvilke språk kan man ta eksamen i?

Du kan ta eksamen i alle fremmedspråk, både de med og uten opplæring, både vår og høst. Alle språkene følger gjeldende ordning for vurdering i fremmedspråk, se læreplanen for mer informasjon. Hva er det letteste språket å lære? Letteste språk:

Mandarin, fordi det er så regelmessig og lett å uttale.

Hvor mange år med fremmedspråk på vgs?

Dersom du ikke har fullført fremmedspråk på ungdomsskolen, må du ha tre år fremmedspråk på videregående. Fellesfaget fremmedspråk blir da ett av de tre programfagene i Vg3. Det vil si at du da bare kan velge to programfag på Vg3. Kan man ta to språk på vgs? Det er vanlig at en skole tilbyr flere språk, men opplæring i fellesfaget fremmedspråk ligger da mest sannsynlig på samme sted på timeplanen. Dermed kan du ikke følge opplæring i to språk samtidig. Derimot så kan det være mulig å velge språk som et programfag på vg2 og/eller vg3, hvis skolen tilbyr det.

Hvordan få fritak fra fremmedspråk?

Elever på studieforberedende studieprogram som er sterkt rammet av dysleksi eller har spesifikke språkvansker, kan søke Statsforvalteren om dispensasjon (fritak) fra vurdering med karakter i fremmedspråk, dersom individuell tilrettelegging ikke er mulig. Eleven skal ikke være med i eksamenstrekket for fremmedspråk. Ta dette i betraktning, hva er fremmedspråk nivå 3? Fremmedspråk nivå 3 bygger på fremmedspråk 2. Fremmedspråk 3 kan telle som ett av de to programfagene som du må ha til fordypning innenfor programområdet ”Språk, samfunnsfag og økonomi”. Det kan derfor velges som et av dine gjennomgående fag.

Angående dette, hvor mange timer fremmedspråk vg2?

TrinnTimer totalt
Vg1113 timer
Vg2112 timer
Vg3140 timer
Deretter, kan man ta engelsk fordypning på vgs? Nei, du kan ikke velge engelsk fordypning på vgs. Hvis du skal gå et studieforberedende utdanningsprogram, må du ha et fremmedspråk. Hva du kan velge kommer litt an på hva skolen tilbyr, men tysk, spansk og fransk er vanlig.

Hvor mange timer fremmedspråk Vg1?

Fag- og timefordeling Vg1 – 30 uketimer: Norsk - 4 timer. Engelsk - 5 timer. Fremmedspråk – 4 timer.

By Mir

Hva betyr epigenetikk? :: Hva heter det franske flagget?
Nyttige lenker