Hjem > H > Hvilken Aldersgruppe Bruker Snapchat Mest?

Hvilken aldersgruppe bruker Snapchat mest?

Nå har de 2 786 000 brukere og det er en oppgang på 75 000 fra fjorårets kvartal. Det er mange i alderen 18-29 år og det er også mange under 18 år som bruker kanalen. Snapchat måler nå 60+ som sin eldste aldersgruppe og faktisk halvparten av kvinner over 60 er på Snapchat. 20% av menn over 60 er på Snapchat.

Les mer

Så, hvem eier bildene på instagram?

Meta Platforms, Inc., tidligere Facebook, Inc., er et amerikansk selskap med hovedsete i Menlo Park i California. Selskapet eier de sosiale nettverkene Facebook, Instagram og WhatsApp. Hvordan blir vi påvirket av sosiale medier? Jenter og gutter påvirkes ulikt av sosiale og digitale medier. Angst, depresjon og dårlig selvbilde rammer oftere jenter enn gutter, mens aggressive reaksjoner og atferdsvansker rammer gutter hyppigst.

Følgelig, hvor mange bruker tiktok?

TikTok er populært i Asia, USA og store deler av verden, og appen er tilgjengelig i hele 39 språk. I september 2018 ble TikTok månedens mest nedlastede app i USA – den første kinesiske appen som har klart dette. Per 2021 er det registrert 1 milliard brukere. Ta dette i betraktning, er sosiale medier bra for barn? Barna lærer mye av å snakke sammen, å tenke høyt sammen og få råd fra voksne. De lærer antakeligvis like mye ved å observere det foreldrene gjør. Det er kanskje ikke så rart at mange foreldre blir mer bevisste på sin egen bruk av sosiale medier når barna begynner å bruke det.

Folk spør også hvor stor del av verden bruker sosiale medier?

I 2015 var det 54 prosent av befolkningen mellom 16 og 79 år som brukte sosiale medier hver dag eller nesten hver dag. Fram til 2018 har det vært en økning i denne andelen på 12 prosentpoeng, hvilket betyr at det nå er 66 prosent som bruker sosiale medier ofte. Created with Highcharts 6.0.7 Figur 1. Du kan også spørre hvor mange har tilgang til sosiale medier? 90 prosent av 9-18-åringer er på ett eller flere sosiale medier. Halvparten av norske niåringer bruker sosiale medier, og 65 prosent av tiåringene. De vanligste sosiale mediene blant 9–18-åringer er Snapchat (80 prosent), TikTok og Instagram (begge 65 prosent) og Facebook (51 prosent).

Ta dette i betraktning, når ble sosiale medier populært?

Da sosiale medier, først og fremst representert med Facebook, ble populært i bruk i 2007–08, var det flere eksempler på folk som forsøkte å forklare fenomenet som en mote og som et resultat av gruppepress. Det tallene til SSB viser, er imidlertid at folk fortsetter å bruke tjenestene, over år, på ukentlig basis. Når er det vanlig å få sosiale medier? 51 prosent av niåringene i Norge bruker sosiale medier, viser Medietilsynets nye undersøkelse Barn og Medier 2020. Blant 9-18-åringene totalt er ni av ti på sosiale medier. Snapchat er mest populært, etterfulgt av TikTok og Instagram.

Hvor mye skjermtid er vanlig?

11.000 brukere hadde i gjennomsnitt 3 timer og 15 minutter skjermtid på mobilen daglig. Topp 20 prosent av smarttelefon-brukerne hadde opptil 4,5 timer. I tillegg plukker vi opp telefonen i gjennomsnitt 58 ganger om dagen, viser undersøkelsen.

By Zrike

Hva er den mest brukte sosiale medier i Norge? :: Hvem er mest på sosiale medier?
Nyttige lenker