Hjem > H > Hvor Mye Er Olav Thon Verdt?

Hvor mye er Olav Thon verdt?

Ifølge Kapitals liste over landets 400 rikeste har Thon en nettoformue på 1,8 milliarder kroner. Dette gjør eiendomskongen til Norges 163. rikeste person.

Les mer

Tilsvarende, hvor mye betaler olav thon i skatt?

Ifølge skattelistene er Olav Thon Norges 4. rikeste, og har de siste ti årene betalt til sammen 1,8 milliarder kroner i skatt. Hvor mye penger har Thon? Født 29. juni 1923 i Ål i Hallingdal. Er en av Norges rikeste personer, og har ifølge skattelistene 2018 en formue på over to milliarder kroner.

Hvor stort er Strømmen Storsenter?

Etter en rekke utvidelser består kjøpesenteret i 2020 av 195 butikker, spisesteder og servicefunksjoner, fordelt på 70 000 kvadratmeter shoppingareal. Over 6,4 mill besøkende var innom Strømmen Storsenter i 2020. Senteret har i dag ca. Hvor stort er verdens største kjøpesenter? Dubai Mall er verdens største kjøpesenter. Arealet tilsvarer 50 fotballbaner og huser intet mindre enn 1 200 butikker. På senteret finner du også et dinosaurskjelett, et akvarium, en innendørs skøytebane og en gigantisk kino.

Hvem eier Moa?

Det er eid av Olav Thon Gruppen. Med en omsetning på 2,8 milliarder kroner i 2018 er Amfi Moa landets fjerde største målt i omsetning. Kjøpesenteret huser omlag 200 butikker fra desember 2018. Senteret er fordelt på tre sammenhengende bygningsmasser kalt Nord, Syd og Øst. Hvor kan jeg bruke gavekort? Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Angående dette, hvor mange butikker har lagunen?

Totalt finner man over 200 virksomheter, hvorav 180 butikker, serveringssteder og øvrige service- og tjenestetilbud. Med over 65 motebutikker er Lagunen Bergensregionens desidert største motehus, og i tillegg er det et bredt utvalg av butikker innen mat og drikke, hus og hjem og spesialbutikker. Derav, hva er oslos største kjøpesenter? Storo Storsenter er Oslos største kjøpesenter, med over 140 butikker, serveringssteder og tjenester.

Hva er Norges lengste kjøpesenter?

Liertoppen kjøpesenter

Et underjordisk parkeringsanlegg ble også bygget under en av bygningene. I 1989 var de to bygningene koblet sammen med en bro, og dannet dermed Norge lengste innendørs handelssenter.

By Shayne Teeples

Hvilke 4 kommuner ble sammenslått? :: Hva er Norges største kjøpesenter areal?
Nyttige lenker