Hjem > H > Hvor Mye Koster Det Å Reparere En Ipad?

Hvor mye koster det å reparere en iPad?

ModellPris
iPad Air 2. gen4099 kr
iPad Air 20195299 kr
iPad Air 20205899 kr
iPad Pro 9,75099 kr

Les mer

Hvor lang garanti er det på iPad?

Apples begrensede garanti dekker iPad og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Folk spør også kan man bytte skjerm på ipad? For å fikse skjermen på en iPad må altså hele enheten byttes ut med en ny. Du vil altså få en helt annen enhet tilbake, og innholdet ditt vil ikke være på denne. For å beholde innholdet, kan man ta en sikkerhetskopi via iCloud eller iTunes på den gamle enheten, som man så kan overføre til den nye enheten.

Hva er iPad 6 generasjon?

Den nyeste versjonen av Apple iPad innebærer ingen revolusjon og byr bare på mindre forbedringer sammenlignet med forrige generasjon. Det gjør for så vidt ingen ting. Den er nemlig fortsatt et førsteklasses nettbrett. Den største nyheten i denne modellen er at man også kan bruke den sammen med pekepennen Apple Pencil. Hvor mye koster reparasjon av iPhone?

ModellPris i butikkPris online**
iPhone 5S/SE499,-649,-
iPhone 5C499,-649,-
iPhone 6599,- 799,-749,-
iPhone 6 plus799,- 999,-949,-

Hvordan finner jeg ut hvilken type iPad jeg har?

Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).
Hvor lang garanti på nettbrett? I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år.

Folk spør også hva betyr 2 års garanti?

I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år. Hvor lenge varer garanti? Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år. Joggesko og barneleker har typisk to års klagefrist, mens møbler og mobiltelefoner har en klagefrist på fem år (forbrukerkjøpsloven).

Så, hvor mye koster det å fikse knust skjerm elkjøp?

Det beste er å ha en forsikring hos Elkjøp, som dekker fall og andre uhell uansett hvor du befinner deg i verden. Lav egenandel (499 kroner for iPhone og 349 kroner for andre smarttelefoner). En liten pris å betale når reparasjoner kan koste fra 1500 kroner og opptil 8000 kroner.

By Philipson Gansert

Hvor mye koster et blodtrykksapparat? :: Hvordan får man studentbevis?
Nyttige lenker