Hjem > H > Hvordan Finne Forespørsler På Messenger?

Hvordan finne forespørsler på Messenger?

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din.

Les mer

Hvordan unngå venneforespørsler på Facebook?

Her er tipsene:

  1. Under innstillinger, velg «sikkerhet». Her kan du slå av funksjonen som lar profilen din søkes opp via eksterne søkemotorer.
  2. Sett vennelisten til privat.
  3. Under «personvern» kan du velge å kun la venners venner kunne sende deg venneforespørsler.
Hva betyr grå ring på Messenger? Fylt grå sirkel med en hvit hake

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din har blitt levert til den andre enden.

Hvordan slette melding på Messenger uten å åpne?

Slik sletter du Messenger-meldinger på Android

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.
Hva er Forsvinningsmodus Facebook? Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus.

Er det deg i videoen?

En Facebook-bruker vil motta en tilsynelatende uskyldig melding fra en kjent Facebook-kontakt via Messenger. Meldingen vil lese "Er det deg i videoen" og inneholde det som ser ut som en innebygd video, men er egentlig et hotlinket svart bilde med en videoramme og en malt "spill" -knapp. Ta dette i betraktning, er det deg i videoen messenger? Dersom en slik melding blir sendt av «deg» fra din Messenger, så betyr det at brukernavn og passord til Facebook-kontoen din er på avveier.

I forhold til dette, hvorfor får man virus på facebook?

Viruset sprer seg ved at det oppretter meldinger og sender disse til dine venner, i tillegg poster det noe som tilsynelatende er laget for å se ut som en video på din egen tidslinje, og denne bruker ditt profilbilde. I denne "videoen" tagges også flere venner av deg. Følgelig, hva betyr hengelås på messenger? At samtalene er hemmelige, betyr rett og slett at chatte-tjenesten støtter såkalt ende-til-ende-kryptering. Dermed er det bare du som skriver meldingen og den du sender den til som kan lese meldingen, takket være en krypteringsnøkkel som bare dere to har.

Hva er hemmelige samtaler på Messenger?

Slik kan du opprette ende-til-ende-krypterte, hemmelige samtaler med Facebook-vennene dine. Funksjonen er kun tilgjengelige for iPhone- og Android-brukere som har fått den nyeste Messenger-oppdateringen.

By Cullie Sava

Hva er en Meldingsforespørsel? :: Hvordan fjerne skjule historie på Instagram?
Nyttige lenker