Hjem > H > Hvordan Fjerne Skjule Historie På Instagram?

Hvordan fjerne skjule historie på Instagram?

Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger. Trykk på Personvern og trykk deretter på Historie. Trykk på antall personer ved siden av Skjul historie fra. Velg de personene du ønsker å skjule historien din for, og trykk deretter på Ferdig (iPhone) eller trykk tilbake øverst til venstre (Android).

Les mer

Hva betyr fremhevet på Facebook?

Fremhevet-delen er en del av profilen din som lar deg velge bilder og historier du vil fremheve for å la folk bli bedre kjent med deg. Når du velger bilder og historier til Fremhevet-delen, kan du kombinere flere bilder og historier i en samling. Kan man ha 2 Facebook kontoen? Det er i strid med Facebooks standarder å ha mer enn én personlig konto. Hvis du vil representere bedriften din, organisasjonen din, merkevaren din eller produktet ditt på Facebook, kan du bruke den personlige kontoen din til å opprette og administrere en side.

Folk spør også hvordan se hvor mange visninger på facebook?

Hvor kan jeg se hvor mange som har sett på Facebook-siden min?

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Sider, og gå til siden din.
  3. Trykk på Innsikt øverst på siden.
  4. Bla nedover til Sidevisninger.
Kan man se hvem som søker DEG på Instagram? Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Og et annet spørsmål, hva betyr rekkefølgen på insta story?

Hvis det er færre enn 50 personer som har sett Instagram Storien din, er listen over hvem som har sett den i omvendt kronologisk rekkefølge; det betyr at personen som har sett den sist havner nederst, mens den som så den først ligger øverst. Hvor lenge ligger en story på Instagram? Instagram Stories lar deg poste bilder og video som blir synlig i 24 timer for de som følger deg, men innholdet blir ikke liggende på profilen din etterpå.

Man kan også spørre hvordan se gamle stories på instagram?

For å få tilgang til historiene i arkivet ditt trykker du på Arkiv-ikonet på profilen din. Derfra kan du enkelt veksle mellom Innleggsarkiv og ditt nye arkiv for Stories. I arkiv for Stories vises historiene dine i et rutenett med de nyeste historiene nederst. Derav, hva betyr eksponeringer på instagram? Rekkevidde: Antall personer som har sett innleggene og historiene dine. Eksponeringer: Totalt antall ganger alle innleggene og historiene dine har blitt sett.

Hvordan se hvem man fulgte sist på Instagram?

Se andres sist fulgte personer på Instagram

  1. Åpne Instagram på din Android -telefon.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Gå til delen av kontoene du følger.
  4. Søk etter navnet på denne personen du vil se hvem du begynte å følge.
  5. Skriv inn profilen din på Instagram.
  6. Gå til listen over fulgte kontoer.

By Jedediah

Hvordan finne forespørsler på Messenger? :: Hvem har sett storyen min?
Nyttige lenker