Hjem > H > Hva Er En Meldingsforespørsel?

Hva er en Meldingsforespørsel?

Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Les mer

Hvordan se meldinger fra ukjente på Messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Derav, kan man sende melding på messenger uten å være venner? Facebook gjør store endringer i sin Messenger-app.

Meldinger fra noen du ikke er venner med har tidligere gått i en bortgjemt innboks. Denne fjerner nå Facebook, og lar hvem som helst sende deg meldinger. Nå er det eneste du trenger for å snakke med tilnærmet hvem som helst i verden, navnet deres.

Hvordan unngå uønskede meldinger på Messenger?

Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.
I forhold til dette, hvordan lese meldinger i messenger uten at avsender ser det? Facebook
  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
  4. Når du har lest, lukker du appen.

Hva gjør man med virus på Messenger?

Hvis du tror du har fått et virus, må du gå inn og endre passord umiddelbart. Og sette på totrinns verifiseringen på din profil. Nå er det viktig at vi deler denne viktige beskjeden videre for å advare alle! Hvorfor forsvinner meldinger på Messenger? Hvis du sender noen en melding og vedkommende ikke leser den innen 14 dager, forsvinner meldingen automatisk fra samtalen. Trykk på den hemmelige samtalen i Chatter. Trykk på personens navn eller navnet på gruppechatten øverst i chatten. Trykk på Flyktige meldinger.

Hvordan åpne melding på Messenger?

1) Når du får en ny melding så går du inn på appen Messenger uten å åpne selve meldingen. 2) Sett deretter mobilen i flymodus, uten å gå ut av Messenger. Har du iPhone så kan du swipe opp hurtigmenyen eller så går du inn på innstillinger. 3) Så åpner du meldingen i appen. Hvordan sende melding på Facebook? Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst på Facebook.
  2. Trykk på Ny melding for å starte en ny samtale.
  3. Begynn å skrive et navn i feltet Til. Navnet til vennene dine vises på en rullegardinmeny.
  4. Velg personen eller personene du vil sende meldingen til.
  5. Skriv meldingen, og trykk på Send.

Hvordan komme i kontakt med Facebook?

Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

By Katya Bucklew

Hvordan stoppe venneforespørsel? :: Hvordan finne forespørsler på Messenger?
Nyttige lenker