Hjem > H > Hvem Har Sett Storyen Min?

Hvem har sett storyen min?

Bare du kan se hvem som har sett historien din. Trykk på delen Historier øverst i nyhetsoppdateringen og så på Din historie. Trykk på nederst til venstre på et bilde eller en video i historien din for å se hvem som har sett historien. Hvis du ikke ser dette, har ingen sett historien din ennå.

Les mer

Tilsvarende, hvem kan se story på facebook?

Alle som følger deg, kan se historien din, men bare personer du er venn med, kan svare. Venner: Bare Facebook-vennene dine vil se historien din i Facebook- og Messenger-appen. Messenger-kontaktene dine vil ikke se historien din. Egendefinert: Du kan velge spesifikke personer som kan se historiene dine. Deretter, hvordan skjule story på facebook? Slik skjuler du en historie:

  1. Gå til Historier-delen øverst i nyhetsoppdateringen.
  2. Trykk på en historie fra personen, siden eller gruppen som du vil skjule.
  3. Trykk på øverst til høyre i historien.
  4. Trykk på Skjul [brukernavn].

Deretter, kan man se hvem som har sett fremhevet på facebook?

Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har sett på profilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten. Hvis du kommer over en app som hevder å kunne tilby dette, ber vi deg rapportere appen. Du kan også spørre kan folk se at jeg har sett story på instagram? Se hvem som har sett historien din

Når du selv har lagt ut en egen historie og går inn på den, kan du sveipe fingeren oppover på skjermen. Da får du en liste over hvem som har sett historien din. Det er i tillegg mulig å lagre det du har lagt ut som Instagram Story.

Ta dette i betraktning, hvordan se story på insta uten at det vises?

Her er fremgangsmåten:

  1. Trykk på story-ikonet før eller etter den du vil snike på.
  2. Hold inne på bildet, og du vil se at ikoner og streker forsvinner og bildet står alene.
  3. Ta en annen finger og sveip forsiktig over bildet, og du vil se storyen uten at vedkommende får beskjed om at du har sett den.
Deretter, hva betyr profilbesøk på instagram? Profilbesøk (profile visits):

Antall ganger profilen din har blitt besøkt fra storyen / historien.

Ta dette i betraktning, hva er facebook story?

Du kan bruke historier på Facebook for å dele hverdagsøyeblikk med venner og følgere. Historier er kun synlige i 24 timer, men du kan alltid se historier du har delt i ditt historiearkiv. Del historier fra din personlige profil eller side. Hva betyr å skjule historien på Instagram? Hvis du skjuler historien til en person, ser du ikke historien øverst i oppdateringen. Å skjule noens historie er ikke det samme som å slutte å følge dem eller skjule profilen deres. Innleggene deres vil dukke opp i oppdateringen din.

Hvordan skjule venner på Messenger?

Slik skjuler du andres historier fra Messenger-innboksen din:

  1. Trykk på Personer helt nederst.
  2. Trykk på historien til vennen din, og deretter på
  3. Trykk på Skjul historien til [navnet på vennen din].

By Argent

Hvordan fjerne skjule historie på Instagram? :: Hvordan endre posisjon på Snapchat?
Nyttige lenker