Hjem > H > Hvilken Forsikring Dekker Tannskade?

Hvilken forsikring dekker tannskade?

Tannskader er er ikke uvanlige, og kan for eksempel være knekt tann, løs tann, innslått tann eller mistet tann, som følge av ulykke eller uhell. Er dette en godkjent yrkesskade er du dekket av yrkesskadeforsikring (via arbeidsgiver).

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan fungerer uførepensjon?

Uførepensjon gir deg en månedlig utbetaling frem til du kan jobbe igjen eller til du blir 67 år. Den kommer i tillegg til uføretrygden og arbeidsavklaringspenger du får fra Nav og eventuelt arbeidsgiver. Du må skatte cirka 5 % av uførepensjonen. Tilsvarende, hva er kollektiv ulykkesforsikring? Kollektiv ulykkesforsikring gir dine ansatte erstatning hvis de skader seg i en ulykke. Bedriften velger om forsikringen skal gjelde i arbeid eller på fritiden, eller begge deler.

Angående dette, hva er en forsikringspolise?

Forsikring er egentlig en deling av risiko mellom flere forsikringstakere gjennom f. eks. et forsikringsselskap. Man betaler en mindre premie som sammen med andres tilsvarende premier blir til et fond som benyttes til å betale erstatninger til de forsikrede. Du kan også spørre hvordan si opp forsikring klp? Hvordan endrer jeg forsikringene mine? Hvis du skal endre forsikringene dine kan du enkelt gjøre dette ved å gå inn på Min Side. Du kan også skrive hva du ønsker å endre via vårt kontaktskjema eller ringe oss på telefon 55 54 85 00.

Hvordan avslutte forsikring Storebrand?

Hvordan kan jeg avslutte forsikringen? Du kan si opp forsikringen ved å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Du kan avslutte din forsikring på din forsikringsoversikt på storebrand.no. Hvordan si opp AutoPASS avtale? Hvis du ikke har AutoPASS-brikke, holder det å levere salgsmeldingen til Statens vegvesen. Hvis du har AutoPASS-brikke registrert på bilen må du kontakte utstederen av brikken for å si opp avtalen. Hvis du har tidligere hadde AutoPASS fra Fjellinjen, er AutoPASS-avtalen din flyttet til Fremtind Service.

Tilsvarende, hvordan bytte bombrikke?

Du betaler kun et depositum på kr 200. Det kreves inn på første faktura. Du får tilbake depositumet hvis du selger bilen, avslutter bompengeavtalen og returnerer brikken til bompengeselskapet. Følgelig, er bilen forsikret uten eu kontroll? Du skal ikke kjøre en bil uten EU godkjenning. Da har bilen bruksforbud og den kan også ha tekniske mangler som skaper farlige situasjoner og ulykker i trafikken. Forsikringsmessig kan du risikere tap som avkortning eller at du ikke får utbetalt forsikring men dette må du sjekke nærmere med et forsikringsselskap.

Hva er forsikringsselskap?

Forsikringsselskap. Grunntanken i all forsikring er at mange er utsatt for samme type risiko for økonomisk tap. Det er derfor gunstig å bli med i en sammenslutning, et forsikringsselskap, for å fordele tapene mellom seg og på den måten utjevne risikoen.

By Minoru Mckenley

Hvilke linjer bruker Ice? :: Hva betyr Fremtind?
Nyttige lenker