Hjem > H > Hva Betyr Fremtind?

Hva betyr Fremtind?

Fremtind Forsikring AS (stiftet 29. juni 1921 som Forsikringsaktieselskapet Samvirke) er et norsk skadeforsikringsselskap eiet av SpareBank 1 Gruppen (65 %) og DNB (35 %). Selskapet er et resultat av fusjon mellom forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, som trådte i kraft 1. januar 2019.

Les mer

Også, hva het fremtind forsikring før?

Hva er det som er slått sammen/fusjonert? Det er forsikringsselskapene DNB Forsikring AS og SpareBank 1 Skadeforsikring AS som er fusjonert. Det fusjonerte selskapet vil sammen, gjennom DNB og SpareBank 1, på sikt tilby alle typer forsikringsprodukter til privatkunder og bedriftskunder. Hva dekker en ulykkes forsikring? Ulykkesforsikring gir deg rett til en engangsutbetaling hvis du ved en ulykke eller et uhell blir påført en personskade. Størrelsen på denne forsikringsutbetalingen avhenger av hva slags ulykkesforsikring du har tegnet og hvor stor skade du blir påført.

Hvor finner jeg Forsikringsnummer?

Hvor finner jeg polisenummer og skadenummer? Polisenummeret finner du under avtalenummer i forsikringsbeviset/forsikringspolisen din (under aktuell forsikring) ved å logge inn til mine forsikringer eller mobil-/nettbanken. Der finner du også skadenummer dersom du har en pågående skadesak. Folk spør også hvordan avslutte fremtind? Skal du avslutte avtalen kan du gjøre det på Min side eller ta kontakt oss for å få tilbake depositumet. Brikken kan du kaste som elektrisk avfall.

Angående dette, hvordan vet jeg om jeg har forsikring?

Hvis du ikke vet hvor en bil er forsikret kan du logge inn med BankID hos Trafikkforsikringsforeningen. Der kan du sjekke hvilket forsikringsselskap som har forsikret bilen. Hvordan sjekker jeg om jeg har forsikring på bilen? Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret).

Hva heter forsikringsselskapet til DNB?

Din forsikring i DNB leveres av Fremtind Forsikring, og som kunde forholder du deg til oss i DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver. Du har oversikt over forsikringene dine i nett- og mobilbanken. Hvis du skal bruke forsikringen gjør du det her. Tilsvarende, hva dekker fremtind livsforsikring? Livsforsikring dekker dødsfall, uansett årsak. Forsikringen utbetales til dine etterlatte som en skattefri engangssum. Du velger engangssum (mellom 1 - 3 mnok) og hvem utbetalingen skal gå til.

Så, hvilke forsikringer bør man ha?

Hvilke forsikringer må man ha? Ansvarsforsikring bil: Alle biler med skilter er lovpålagt å ha en ansvarsforsikring. Denne dekker bare skader du påfører andre i trafikken og personskader på fører og passasjer. Uføreforsikring sykdom: Hvis du blir varig ufør, risikerer du en dramatisk inntektsnedgang.

By Farlee Jutte

Hvilken forsikring dekker tannskade? :: Hvordan få til FaceTime?
Nyttige lenker