Hjem > H > Hvilke Linjer Bruker Ice?

Hvilke linjer bruker Ice?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia.

Les mer

Har Ice 5G?

Alt om vår dekning

Ice har bygget et moderne mobilnett for å utfordre de etablerte aktørene i bransjen. Vi har dekning i hele Norge og utvider stadig, for å sikre god 4G og 5G-dekning over hele landet.
Du kan også spørre er netcom telia? NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata - to år før fristen.

Hva er best av Telenor og Telia?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no. Hvilken operatør har jeg? Du ringer 1945, etterfulgt av nummeret du ønsker å undersøke. Hvis nummeret du lurer på for eksempel er 99 98 97 96, ringer du altså 194599989796. En stemme vil straks fortelle deg hvilket selskap nummeret tilhører. Tjenesten er automatisk.

Også, hva er ice sitt eget nett?

Vi bygger ut vår egen ice+ dekning hver dag, og har i dag 94% befolkningsdekning. Der vi enda ikke har bygget eget nett får du automatisk dekning i Telias nett. Du kan med andre ord være trygg på at du har dekning der du er, så lenge du har et av våre ordinære abonnement, eller nyhetene iceUng 7 GB og iceUng 20 GB. Følgelig, har ikke dekning på mobilen ice? Dersom du opplever problemer med dekningen, og det ikke står oppført driftsmeldinger, så kan du lese mer om feilsøking på våre kundeservice-sider eller ringe oss på telefon 21 00 00 00.

Du kan også spørre hva er ice+ dekning?

ice+ er Norges nye mobilnett. Det eneste mobilnettet som lar deg ringe med HD kvalitet uansett hvem du ringer til i Norge. Nettet klargjøres også for fremtidens 5G. Skulle du befinne deg i et område utenfor ice+ blir du automatisk koblet på Telia sitt mobilnett uten ekstra kostnad. Hvordan sjekke dekning på iphone? Iphone For å få funksjonen på Iphone, må du gå inn i det som heter «field test mode». Det gjør du ved å taste nummeret *3001#12345#* og trykke på ringe-knappen. Du vil da være i «field test mode» og dekningsindikatoren i venstre hjørne vil vises i tall.

Derav, hvordan måle wifi signal?

For å måle signalstyrken på et gitt sted og tidspunkt, kan du bruke en wifi-skanner. Mer om hvordan du gjør dette, kan du lese i Slik finner du gode wifi-kanaler og dårlige naboer. Målet du ser etter, er RSSI, received signal strength indicator.

By Ronnie Jayme

Hva er den største fotballstadion i verden? :: Hvilken forsikring dekker tannskade?
Nyttige lenker