Hjem > H > Hvilken Kanal Går Eventyrlig Oppussing?

Hvilken kanal går eventyrlig oppussing?

Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkergenier Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad-Nilsen er i full gang med innspillingen av en ny sesong av «Eventyrlig oppussing». I september kommer 10 nye episoder på Viaplay, Viafree og TV3.

Les mer

Hvem jobber i Tid for hjem?

Andreas Nygaard har sammen med Einar Nilsson og Kjersti Bergesen vært fast inventar i programmet i en årrekke. Hvor mange sesonger er det av tid for hjem? Tid for hjem: Sesong 20 | TV 2 Play.

Hvor mye koster det å anlegge hage?

Du kan anlegge plen selv, eller få en gartner til å gjøre det. Beregn ca. 75 kroner per kvadratmeter plen på rull hvis du gjør jobben selv. For steinlegging kan du regne minst 1000 kroner per kvadratmeter for både arbeid og materiale. Så, hvordan bli med på sinnasnekker n? Castingen er allerede i gang, og dersom du er interessert, kan du melde deg på via TVNorges nettsider. Gjør det, selv om det er litt pinig! Her er Sinnasnekkern's beste tips til hvordan du finner en god håndverker.

Følgelig, hvor ser man sinnasnekker n?

Se Sinnasnekker'n i kveld 20.30 på Dplay Norge og TVNorge. I forhold til dette, hvilken rase er hunden til halvor bakke? Vi har vært på besøk hos Halvor Bakke, et kjent ansikt fra mange arenaer, og møtt Vera hans Jack Russel-hund.

Hvem er gift med Gunvor Hals?

Hals har vært gift med Hallvard Bakke. De giftet seg i 1986, da han var kulturminister. De ble skilt 20 år senere. De har to sønner sammen. Folk spør også hva heter programlederen i tid for hjem? Programleder Kjersti Bergesen, får sammen med teamet sitt av håndverkere og designere frie tøyler til å pusse opp rom i norske hjem.

Derav, hvem er med i tid for hjem 2021?

Huseiere har meldt seg, og håper er at gjengen finner fikse og varige løsninger som de vil trives med. Og dette på bare fire dager! Einar Nilsson er maleren, Andreas Nygaard er sammen med Rune Strandenes snekker og byggansvarlig, Edward Nygaard tar seg av det elektriske, og Kjersti Bergesen er programleder og hjelper.

By Vogel Smudrick

Hva skjedde med Harald Hårfagre? :: Hvem sponser Eventyrlig Oppussing?
Nyttige lenker