Hjem > H > Hvem Sponser Eventyrlig Oppussing?

Hvem sponser Eventyrlig Oppussing?

Univern + Eventyrlig Oppussing = Sant

Univern er også i år med som sponsor og leverandør til Eventyrlig Oppussing på TV3. Dette er en serie som kombinerer flott norsk natur med håndverk og kreative idéer.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva betaler deltakere i eventyrlig oppussing?

Vi er et sponset program og hytteeierne som blir med i programmet får verdier for opptil en million kroner. Også sett i verdiøkning. Selv betaler de en egenandel på 50.000 kroner. Hva heter gutta i Eventyrlig Oppussing? Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset er klare for å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger.

Hvor gammel er Gustav Brustad Nilsen?

TRIVES SOM TØMRER: Hadde Gustav Brustad-Nilsen (28) fått valget igjen, ville han begynt direkte på yrkesfag på videregående. FOTO:Elin Høyland Mer... Gustav Brustad-Nilsen visste tidlig at det var tømrer han ville bli. Likevel falt valget allmennlinjen, da han skulle begynne på videregående. Du kan også spørre hva koster det å være med i eventyrlig oppussing? Du må betale 60 000 i egenandel. Du må håndtere avfall fra oppussingen selv. Du må ha godkjent søknad for å kunne endre på bygget om du ønsker det. Du må ha overnattingsmuligheter for crewet.

Når kommer Eventyrlig Oppussing sesong 7?

23. september ble første episode av sesong 7 vist, og vi er glade for at ny sesong er i gang. Trioen Halvor, Ole og Torkel har inspirert mange nordmenn og gjennom TV-skjermen har vi sett at de har forvandlet hytter i vårt langstrakte land. Hvor mye koster det å bli med på Tid for hjem? Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.

Hvem betaler materialene i Tid for hjem?

– Det er beboere selv som betaler for møbler og det meste av materialene til oppussingen. Designarbeidet og alt annet arbeid i tillegg til kompetansen i staben er det «Tid for hjem» som står for. Hvem betaler for det sinnasnekker n gjør? I tid for hjem på TV2 betaler de som får gjengen på besøk for materiall - men får innsatsen fra tidforhjem-gjengen.

I forhold til dette, hvor mange sesonger av eventyrlig oppussing?

Nå har vi fullført sesong 7 av Eventyrlig Oppussing, men vi er allerede i gang med planlegging av sesong 8. Er du interessert i å få oss på besøk? Klikk her for mer informasjon. Følg oss gjerne på sosiale medier for å se mer av hva vi driver med.

By Terrance

Hvilken kanal går eventyrlig oppussing? :: Hvem har laget Minecraft?
Nyttige lenker