Hjem > H > Hvor Mange Obs Butikker Er Det I Norge?

Hvor mange Obs butikker er det i Norge?

Butikker. Pr 2022 finnes det 31 Obs butikker i Norge: Obs Alnabru. Obs Arendal.

Les mer

Hvordan kontakte Coop?

Kontakt Servicesenter

Henvendelser som dreier seg om faktiske kjøp og bestillinger vil bli besvart innen 48 timer. Alternativt kan du ta kontakt med Servicesenter på telefon: 64875000 tastevalg 4 (åpningstid mellom kl 0800-1600 mandag-fredag).
Hvor mange ansatte er der i Coop? Ved utgangen av 2019 var det 1 790 794 medeiere i Coop gjennom medlemskap i et av Coops samvirkelag. Fordelt på seks dagligvarekjeder og to faghandelkjeder over hele landet. Samvirkelagene eier og drifter Coops butikker i hele Norge.

Når ble obs bygget?

1968: Det første Obs! Er Coop med i NorgesGruppen? NorgesGruppen, som er størst, har kjedekonseptene: Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Nærbutikken og Jacob's (to matbutikker på Holtet og Majorstuen i Oslo som ligner på Meny). Også Bunnpris er tilknyttet Norgesgruppens distribusjonskanal. Coop har kjedene: Obs, Extra, Coop Mega, Coop Prix, Coop Marked og Matkroken.

Hvem eier Matkroken?

Matkroken er en norsk dagligvarekjede som er en del av Coop Norge, tidligere en del av ICA Norge. Navnet har sin bakgrunn i en kjede som ble startet av Stein Erik Hagens far Odd Hagen. Dessuten, hvem eier Änglamark? Änglamark er Coops egen serie for økologiske, miljø- og allergivennlige varer. Coop har en lang tradisjonen for å ha økologiske, miljøvennlige eller allergisikre produkter i sitt sortiment, og Coop både i Danmark, Sverige og Norge hadde lenge ulike serier med slike ”ansvarlige” og miljøvennlige produkter.

Hvor mange Meny butikker er det i Norge?

MENY er Norges største supermarkedkjede med 186 butikker og ca. 10.000 ansatte hvorav nær 1000 har fagbrev innen matfag. Så, når ble domus til obs? I 1975 ble DOMUS Stormarked omprofilert til Obs! Stormarked (COOP). I 2001 ble Obs! Stormarked omprofilert til Coop Obs!

Man kan også spørre hvor mange kiwi er det i norge?

Kiwi er en dagligvarekjede som inngår i NorgesGruppen. Den ble etablert på Hokksund i 1979, og er per 2017 landets nest største kjede etter omsetning og den største etter antall butikker. Det er per 2017 omkring 650 butikker fordelt over hele landet.

By Lectra

Er E18 en motorvei? :: Er Coop aksjeselskap?
Nyttige lenker