Hjem > H > Hvor Mye Tjener Man Som Resepsjonist?

Hvor mye tjener man som resepsjonist?

Vanlig årslønn i bransjen ligger på rundt 350.000 kroner.

Les mer

Hvor mye tjener en restaurantsjef?

En sjefskokk hadde i 2019 en lønn på ca 495 720 kroner i Norge, mens en restaurantsjef tjente ca. 480 000 kroner på et år. De 3 220 personene i Norge som jobbet fulltid som kokk på gatekjøkken eller på kafe hadde i 2019 en gjennomsnittlig årslønn på litt over 370 000 kroner. Ta dette i betraktning, hvor mye tjener en speditør? Speditører og befraktere tjente i snitt 48 580 kroner i måneden i 2020. Dette tilsvarer en årslønn på 582 960 kroner. Mannlige speditører og befraktere tjener mer enn kvinnelige. Menn tjener i snitt 50 550 kroner i måneden, kvinner tjener 44 500.

Hva kan tollere spørre om?

Tollere beskytter samfunnet ved å hindre narkotika og farlige varer å komme inn til landet. Våre to hovedarbeidsområder er grensekontroll og administrasjon av vareførsel. Som toller vil du også bidra i arbeidet mot økonomisk kriminalitet. Ta dette i betraktning, hva er forenklet fortolling? Hva betyr forenklet fortolling? Vi kan foreta forenklet fortolling på varer til privatpersoner med verdi opp til 3000,– kroner (eksklusive transport og forsikring) dersom avsender ikke har krevd inn norske avgifter på forhånd.

Ta dette i betraktning, hva er en kontormedarbeider?

Utgangspunktet er de grunnleggende bedriftsinterne systemer i en virksomhet. Du vil være innom temaer som kommunikasjon og virksomhetsforståelse, IKT-verktøy og forskjellige administrative oppgaver som saksbehandling, arkivering og arrangementsplanlegging. Du kan også spørre hva er administrasjonsmedarbeider? Service- og administrasjonsmedarbeidere utfører mange ulike administrative oppgaver. Som service- og administrasjonsmedarbeider kan du ha svært ulike arbeidsoppgaver avhengig av hvilken bedrift du jobber i. I all hovedsak dreier det seg om service, kundebehandling og kontoradministrative oppgaver.

Hva er en administrasjonssekretær?

Administrasjonssekretæren er involvert med koordinering og gjennomføring av kontorprosedyrer og har ofte ansvar for konkrete prosjekter og oppgaver, og i noen tilfeller overvåke og føre tilsyn med arbeidet til junioransatte. Rollen kan ofte overlappe med en personlig assistent. Hva er min årslønn? Lønnen kalles gjerne fast årslønn og omfatter den månedlige bruttolønnen x 12. I tillegg til lønn har arbeidstaker krav på overtidsbetalt når han/hun blir pålagt overtidsarbeid, med mindre arbeidstakere har en ”ledende” eller ”særlig uavhengig stilling” hvor man blant annet ikke får overtidsbetaling.

Deretter, er oppgitt årslønn inkludert feriepenger?

Feriepengene du tjener opp i år

Årslønnen inkludert feriepenger er den lønnen som du skal skatte for i år. Feriepengene til neste år er det du får til neste år ut fra feriepengegrunnlaget for i år.

By Edge Mccanse

Hva er jobben til en regissør? :: Hvor mye tjener en logistikksjef?
Nyttige lenker