Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Få Igjen På Forsikringen?

Hvor lang tid tar det å få igjen på forsikringen?

Hvis du skal ha forsikringspenger utbetalt, tar det cirka 1-3 virkedager fra saken er ferdig behandlet til du får forsikringsoppgjøret utbetalt til konto. I noen oppgjørssaker får du en e-post eller sms med informasjon samme dag som saken er ferdig behandlet.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvem betaler skaden på bilen?

Forsikringsselskapene betaler over en halv milliard kroner til bileiere som har opplevd dette, hvert eneste år. Selv om det er urettferdig, er det eieren av bilen som må betale for skaden, dersom den som har påført skaden har dratt. Hva regulerer bilansvarsloven? Bilansvarsloven, eller "lov om ansvar for skade som motorvogn gjer" som er lovens fulle navn, ble vedtatt 3. februar 1961 og gjaldt fra 1. juni samme år. Loven regulerer den skadelidtes erstatningsrettslige stilling når skaden er voldt av en motorvogn, og om ansvaret for trafikkforsikringsselskapet.

Hva er dine plikter og tiltak ved trafikkuhell?

Dette gjør du ved trafikkuhell uten personskade:

  • Sett på varselblink.
  • Ta på refleksvest, husk at egen sikkerhet går foran.
  • Sikre skadestedet blant annet med varseltrekant.
  • Er du usikker på om politiet bør varsles, bør du varsle dem.
  • Noter navn og telefonnummer til vitner.
  • Ta bilder.
  • Skriv skademelding.
Man kan også spørre hvor mange døde i trafikken 1970? I 1970 mistet 560 mennesker livet i trafikken. Med 95 drepte i fjor, har vi i perioden fra 1970 hatt en nedgang i antall drepte på mer enn 80 prosent, samtidig som trafikken har nesten firedoblet seg. I 2001 var det 275 drepte i trafikken og 1 043 hardt skadde, til sammen 1 318.

Så, hvor mye er egenandel når man kjører på dyr?

Bilforsikringen dekker:

Reparasjonskostnadene minus egenandelen som du må betale selv. Dersom uhellet ble meldt til politi eller viltnemd umiddelbart etter uhellet, reduseres egenandelen med 2000 kroner.
Er det egenandel ved viltpåkjørsel? Hvilken forsikring dekker viltpåkjørsel

Bil Pluss og Kasko er de forsikringene som dekker skader på egen bil ved viltpåkjørsel. Egenandelen din vil også bli redusert med 4000 kroner.

Hvem ringer man når man har kjørt på et dyr?

Det er ikke straffbart å kjøre på et dyr, men det er straffbart å ikke melde fra. Ved uhell skal du melde fra til politiet på 02800 som varsler viltnemda og andre aktører. Og et annet spørsmål, hvordan få bilen kondemnert? Hvis bilen din har vært i en ulykke eller på annet vis har blitt så skadet at forsikringsselskapet avgjør det vil koste mer eller i nærheten av det samme som bilens takst å reparere den, kondemnerer de kjøretøyet. En kondemnert bil er altså en bil som er erklært ubrukelig av et forsikringsselskap.

Hvem er ansvarlig hvis jeg skader meg på arbeidsplassen?

Skadet på jobb – må meldes til NAV

For at skaden skal anses som en yrkesskade må den skyldes en ulykkesskade, det vil si at rene belastningsskader ikke er dekket. Når du har blitt skadet på jobb, skal denne meldes både til Nav og til arbeidsgivers forsikringsselskap, så snart som mulig.

By Anastice Volmink

Kommer ikke inn på PC Glemt passord? :: Hvordan sende inn skademelding?
Nyttige lenker