Hjem > H > Hvor Mye Koster Det Å Sende Brev I Posten?

Hvor mye koster det å sende brev i Posten?

brev

Brev

Hva som prisesPris
Ark innland (20 frimerker)470,–
Ark Europa (20 frimerker)650,–
Ark verden (20 frimerker)770,–
Ekspedisjonskostnad35,–

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man bruke gamle a frimerker?

Kan jeg fortsatt bruke gamle A-frimerker? Valørløse A-frimerker kan brukes på vanlig måte etter nyttår. De får samme verdi som ny pris for sending av brev opptil 20 g. Dette gjelder både innland, Europa og verden. Hvordan pakke glass som skal sendes i Posten? Innholdet må være fylt på tette beholdere av metall, glass eller plast og være godt lukket. Beholderne må på alle kanter være omgitt av absorberende og støtdempende materiale som kan suge opp eventuell fuktighet.

Er det lov å sende alkohol i Posten?

Alkohol er unntatt fra fri innførsel, selv som gave. Hvis sendingen inneholder alkohol, må mottaker i Norge betale toll og avgifter selv om verdien er under 1 000 kroner. I forhold til dette, hva er portoen på brev? brev

Pris per sendingTillegg per sending
Porto for sendingen + 495,–Forseglingstape 16,– kroner. 6,– kroner per 1000,– kroner når verdien overstiger 10 000,– kroner

Deretter, hvor mye kan et brev veie?

Et vanlig brev i en vanlig konvolutt kan veie opp til ca. 20 gram, med 2 cm i tykkelse. Følgelig, kan frimerker gå ut på dato? Fordelen med det nye frimerket er at det ikkje går ut på dato. Har du først kjøpt frimerket til gjeldande porto er det gyldig sjølv om portoen skulle stige FØR du får bruka det.

Hvor levere brukte frimerker?

Vennligst send FRIMERKER, PROSPEKTKORT og TELEKORT direkte til TUBFRIM, POSTBOKS 1, 3541 NESBYEN eller lever dem til et av Nasjonalforeningens kontorer. Over 350 av landets kommuner har bestilt og fått tilsendt innsamlingskasse for brukte frimerker. Ta dette i betraktning, hva menes med a post? A-post (A-prioritert) var høyest prioritert og skulle normalt bli levert dagen etter at et brev ble postlagt. A-post ble framsendt med fly dersom det kom raskere fram. B-post (B-økonomi) var billigere å sende, og ble normalt levert i løpet av 3–5 dager.

Hvordan frakte glass?

Legg de tyngste gjenstandene i bunnen på esken, de letteste øverst. Glass og porselen pakkes i hvitt silkepapir eller bobleplast. Unngå å pakke i papir som avgir trykksverte!

By Heins Burdg

Hvor får man kjøpt store pappesker? :: Hva er forskjellen på iPhone 7 og 7 pluss?
Nyttige lenker