Hjem > H > Hvor Mye Koster Esim?

Hvor mye koster eSIM?

Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd.

Les mer

Ta dette i betraktning, hva koster tvillingkort telenor?

Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer. Månedspris: 99,-. Du kan enkelt bestille Tvilling-SIM i Mitt Telenor-appen eller logg inn på Mine sider. Hvordan få eSIM Telenor? Slik bestiller du eSIM:

På Mine sider : Velg Mobil, deretter abonnementet det gjelder. Velg mellom Tvilling eller Data-SIM under Enheter og SIM (litt ned på siden). Trykk deretter Bestill og velg eSIM. I Mitt Telenor-appen: Velg abonnementet det gjelder, deretter velger du Bestill nytt SIM-kort under Tjenester.

Hvilke operatører tilbyr eSIM?

Ice har nå åpnet for bruk av data med eSIM, og blir dermed den tredje operatøren i Norge som gjør dette, bak Telenor og Telia. I motsetning til de to andre operatørene er Ice-abonnementet utelukkende for data, og er ment for mobilen din. Og et annet spørsmål, hvor mye koster esim telia? For at Samsung Galaxy Watch skal fungere sammen med Telia-abonnementet ditt, må du ha en tjeneste for å koble klokken til 4G-nettet vårt. Tjenesten kalles Tvilling, og koster 30,- i måneden for eSIM til bruk i Galaxy Watch. Den kan bestilles for alle mobilabonnement unntatt BARN og kontantkort.

Så, hvordan få esim?

For nytt abonnement med eSIM til iPhone, er det foreløpig kun mulig å bestille i Telia-butikkene. Har du erstattet et SIM-kort med et nytt eSIM, aktiverer du det på Min Side. Laste ned eSIM på iPhone: Når du har bestilt eSIM hos oss, vil du få tilsendt en QR-kode fra oss. Hva koster et ekstra SIM-kort?

MobilselskapNavnÅrspris
One CallEkstra SIM-kort348
ReleaseTvilling-SIM240
Saga MobilTvilling sim300
TalkmoreTvilling-SIM348

Kan man ringe seg selv med tvilling SIM?

Tvilling-SIM er et SIM-kort som kan bestilles i tillegg til et ice-mobilabonnement og fungerer som en kopi av ditt hovedabonnement. Med Tvilling-SIM kan du derfor ringe, surfe og sende SMS på en ekstra enhet. Du benytter deg av den samme datapakken du har inkludert i ditt hovedabonnement. Tilsvarende, hvordan fungerer det med to sim-kort? Det samme nummeret - uansett hvilken mobil som brukes

Det eneste du må huske på er at mobilen med hoved-SIM-kortet må være på for at begge mobilene skal ringe. Merk: Tvillingkortet har riktignok et eget anropsnummer, men i motsetning til tidligere brukes det kun når du sender eller mottar MMS, og ikke når du ringer.

Tilsvarende, hvordan bestille nytt sim-kort telenor?

Du kan bestille nytt SIM-kort på Mine sider, i Mitt Telenor, fra chatboten Telmi, ved å ringe kundeservice eller dra innom en forhandler.

  1. Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort.
  2. Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.

By Willms

Hvordan få låst opp SIM-kort? :: Hva koster det å vippse 40000?
Nyttige lenker