Hjem > H > Hvor Mye Kan Man Betale Med Kort?

Hvor mye kan man betale med kort?

Hva er det høyeste beløpet jeg kan betale med bankkort? I Norge er grensen 300 000 kroner for varekjøp, mens i utlandet er grensen 100 000 kroner. Husk at enkelte kjøpesteder kan ha satt lavere grense.

Les mer

Deretter, kan man ha vipps på flere telefoner?

Du kan bruke Vipps Logg inn på delte enheter, men da bør du velge å ikke bli husket i nettleseren. Vi anbefaler at du kun velger å bli husket på dine personlige enheter, som egen datamaskin eller smarttelefon. Og et annet spørsmål, hvor lang tid tar det før vipps er på konto? Har du vippset fra bankkonto, får mottaker pengene med en gang. Har du vippset fra betalingskort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene. Har du byttet bank, men glemt å bytte mottakskonto i Vipps så kan pengene være overført til den gamle kontoen din.

Og et annet spørsmål, hvorfor tar det 3 dager med vipps?

– Det skjer fordi betaling fra kort og fra konto går via helt forskjellig infrastruktur. Betaling fra konto er såkalt straksbetaling, som skjer på sekundet. Fra kort går det via kortselskapenes systemer, og da tar det tre dager. Hvordan fungerer oppgjør på Vipps? Vipps regner automatisk ut oppgjøret og sier i fra hvem som skal betale hvem. Du har hele tiden oversikt over utlegg. I tillegg ser du hvem som har gjort opp for seg - eller ikke. Du kan også minne noen på at de skylder deg penger, hvis du synes det tar for lang tid.

Tilsvarende, hvordan endre vipps grense?

Du kan sjekke hvor mye du har mottatt og sendt under «Saldo & beløpsgrenser» som du finner i «Min profil.» Grensen for overføringer er nå satt til 350 000 kr totalt per år, men du kan endre disse ved hjelp av BankID. Så, hvor lang tid tar en transaksjon? I dag skjer altså overføringer fra konto i én bank til konto i en annen bank fem ganger daglig fra mandag til og med fredag. Overføring mellom banker skjer klokken 05.45, 09.45, 11.45, 13.45 og 15.45. På hverdager. Pengene går da ut fra konto, og er på mottakers konto etter ett kvarter.

Så, hvor mye tjener vipps?

Omsetningen økte til drøyt 1,51 milliarder kroner i fjor, opp fra 1,38 milliarder kroner året før. Det er en vekst på drøye 9 prosent. Antallet Vipps-brukere er nå på nesten fire millioner. Du kan også spørre hvor mye kan jeg veksle? Melding til Tollvesenet

Inn- og utførselsgrensen til Norge er 25 000 kroner. Hvis du skal ha med deg valuta tilsvarende mer enn 25 000 kroner til eller fra Norge, må du deklarere dette og melde ifra til Tollvesenet.

Følgelig, kan man vippse til svensk nummer?

Nei, du må ha norsk d-nummer eller personnummer for å bruke tjenesten.

By Lalittah Brame

Hva koster det å vippse 40000? :: Hvordan stoppe en Vipps betaling?
Nyttige lenker