Hjem > H > Hvor Mye Koster Det Å Lade På Supercharger?

Hvor mye koster det å lade på Supercharger?

Gjeldende snittpris for Supercharging i Norge er 2,57 kr per kWt. Snittprisen vil dermed reduseres til om lag 1,29 kr per kWt på de tre lørdagene testen gjennomføres. Gjeldende pris for spesifikke Supercharger-stasjoner hentes enklest gjennom bilenes navigasjonssystem.

Les mer

Deretter, er tesla billigere å lade?

Det siste året har Tesla Norge mer enn doblet ladeprisene på ladestasjonene sine. Likevel er Tesla fortsatt billigst på lading, ifølge en prisoversikt Motor laget like før jul. I gjennomsnitt tar Tesla Norge nå 3,64 kroner per kilowattime. Men prisene på de totalt 85 ladestasjonene varierer kraftig. Hvordan få gratis Tesla lading? Gratis i tre helger

Tesla har nemlig bestemt seg for å tilby gratis lading for Tesla-eiere i de tre påfølgende helgene fra 18. februar. Det betyr at de gratis helgene faller inn i vinterferien for de aller fleste. Ladingen er riktignok kun gratis før klokka 12 og etter klokka 19 fra fredag til søndag.

Hvordan Superlade Tesla?

Hvordan lader jeg bilen med en Supercharger? Sett ladekabelen inn i ladeporten på bilen. Når den er koblet til, blinker LED-lampen i ladeporten grønt for å indikere at ladingen har begynt. Du kan overvåke ladeforløpet ditt i Tesla-appen. Hva koster det å fullade en Tesla? Hvis du lader en Tesla helt opp fra tomt batteri, koster det rundt 250 kroner. Om du derimot bare skal lade elsparkesykkelen helt opp, koster det kun 62,5 øre. Mobilen kan du lade uten å bekymre deg spesielt mye for økonomien.

Ta dette i betraktning, når sluttet tesla med gratis superlading?

mai 2017 hadde fri supercharging inkludert, men at dette bare gjaldt for opprinnelig eier, og at denne fordelen ikke kunne selges videre med bilen. Hva koster ladestrøm?

LadeoperatørBetalingsmåtePris
Fortum Charge & DriveAPP/RFID-brikke3,35 kr per minutt
MerAPP/RFID1,25 kr per min + 4,25 kr per kWt
MerSMS2,50 kr per min + 4,25 kr per kWt
KopleAlle5,70 kr per kWt

Hvilken ladestasjon er billigst?

I NAF sin test er Fortum Charge and Drive leverandøren som er billigst for de fleste når det gjelder hurtiglading (50 kW). Fortum C&D tilbyr lading på Recharge sine ladestasjoner og det rimeligste alternativet når du aktiverer lading via RFID-brikke eller i appen til Fortum C&D. Du kan også spørre hvor mye koster det å hurtiglade elbil? Normal pris for hurtiglading i dag er fra 3 til 3,50 kroner per minutt kWh og oppover, pluss 1 til 1,50 kroner per minutt. Eventuelt i overkant av 4 kroner per kWh dersom stasjonen ikke tar betalt per minutt.

Dessuten, hva betyr gratis superlading?

Men det påvirker bare noen biler.

(Elbil24): Gratis lading på Tesla sitt superlader-nettverk var en av grunnene til at kjøpere tidligere landet på en Tesla som ny bil. Gratis lading betød at man kunne lade ubegrenset gratis på alle Teslas ladere i hele verden. Nå har Tesla valgt å fjerne denne goden fra flere biler.

By Rodolphe Cookson

Hvor kan man lade gratis? :: Hvor mange ampere til Elbillader?
Nyttige lenker