Hjem > H > Hvor Mye Koster En Bomstasjon?

Hvor mye koster en bomstasjon?

Utenom rush
Bensin/ladbar hybrid18 kr
Diesel20 kr
Elbil5 kr
I rushtiden

Les mer

I forhold til dette, hva koster bompassering i trondheim?

Byåsen, Omkjøringsvegen og Tonstad: Rushtid: 40 kroner. Utenfor rush: 32 kroner. Klæbu, Klett, Være og Fossestuvegen: Rushtid: 88 kroner. Utenfor rush: 44 kroner. Og et annet spørsmål, hvordan finne ut hvor mye bompenger? Hvordan finner du dine bompasseringer på Min side?

  1. Logg inn på Min side.
  2. Klikk på "passeringer" øverst på siden.
  3. Velg ønsket periode og kjøretøy.
  4. Klikk på "Vis passeringer"

Og et annet spørsmål, når er det rush i trondheim?

Det vil si at i tidsrommene mellom 07-09 og 15-17 er det egne regler (rushtidsavgift). Rushtidsdavgift kreves ikke lørdag, søndag eller helligdager. I tillegg er julaften, nyttårsaften og onsdag før påske fritatt for rushtidsavgift. Tidsdifferensiering gjelder ikke passeringer på E6 Trondheim-Stjørdal. Hva koster bom med elbil?

Utenom rush
Elbil uten AutoPASS4 kr
Elbil med AutoPASS (20 % rabatt)3,20 kr
I rushtiden
Elbil uten AutoPASS8 kr

Hva koster bompenger i Bergen?

Uten avtale

  • Bensin/ladbar hybrid. Rushtid. 54,00. Utenom rushtid. 26,00.
  • Diesel. Rushtid. 59,00. Utenfor rushtid. 32,00.
  • Elektrisk. Rushtid. 11,00. Utenfor rushtid. 5,00.
  • Hydrogen. Rushtid. 11,00. Utenfor rushtid. 5,00.
Hvor mye koster bompenger i Bodø? Taksten er 13 kroner for lett bil og 20 kroner for tung. AutoPASS-avtale gir 20 prosent rabatt og fordeler som timesregel og månedstak. Timesregel er at du betaler for kun én passering pr. kjøretøy uansett hvor mange ganger du passerer en bomstasjon innen en time.

Hvor mye koster bom uten brikke?

Hvis jeg kjører uten bombrikke i en bomstasjon, får jeg gebyr? Nei, du får ikke gebyr. Det ilegges bare når kontrolletatene gjennomfører kontroll. Når blir det bompenger for elbil i Trondheim? Fra 1. november 2021 må elbilister betale i bomringen i Trondheim. Da går rabatten for elbiler ned fra 100 prosent til 80 prosent. Fylkestinget i Trøndelag og bystyret i Trondheim vedtok tidligere i år nye takster for passering i bomringen i Trondheim og E6 til Stjørdal.

Man kan også spørre hva betyr vegamot?

Vegamot er et av de regionale bompengeselskapene som er opprettet som følge av Stortingets vedtak om å samle bompengeselskapene i fem regionale selskap. Bompengereformen har som mål å oppnå en forenkling og effektivisering av bompengeinnkrevingen.

By Largent Hitchingham

Hvor står bommene i Bergen? :: Når ble iPhone 7 lansert?
Nyttige lenker