Hjem > H > Hvor Mye Er Semesteravgiften På?

Hvor mye er semesteravgiften på?

For studieåret 2021-22 er semesteravgift og andre avgifter er på kr 685,- og går til: Semesteravgift til SiA og Norsk studentorganisasjon: kr. 485,-

Les mer

Når må man betale semesteravgift NTNU?

Fristen for å betale er 15. september i høstsemesteret, og 1. februar i vårsemesteret. Dette gjelder også studenter som er på utenlandsopphold som del av grad ved NTNU. Hvor mye koster en studieplass? En norsk gjennomsnittstudent koster 186 000 i året. Kostnaden per student er hele 2,5 ganger høyere ved de gamle universitetene våre enn ved de nye universitetene og ved høyskolene.

Hvilke studier er på Dragvoll?

Vårt studietilbud

Studietilbudet vårt spenner fra lærerutdanning, psykologi, barnevern og sosialfag, til geografi, pedagogikk, sosiologi, sosialantropologi, statsvitenskap og tverrfaglige studier.
Hvor mange studenter på Dragvoll? I Trondheim hadde NTNU i 2017 13 824 studenter på Gløshaugen, 8 358 på Dragvoll, 3 120 på Øya, 2 833 på Kalvskinnet, 2 168 på Rotvoll.

Hva er snittet for å komme inn på NTNU?

StudiumPoenggrense, ordinærPoenggrenser, ordinær / førstegang
Energi og miljø55,855,8 / 55,2
Engelsk, bachelor41,941,9 / 40
Engelsk, årsstudium54,654,6 / 45,2
Ergoterapi, Gjøvik46,346,3 / 39
Hvem eier NTNU? Kunnskapsdepartementet er prosjekteier for NTNU Campussamling, på vegne av regjeringen. Statsbygg er byggherre og har ansvaret for videre prosjektutvikling og gjennomføring av byggeprosjektet etter oppdrag fra Kunnskapsdepartementet.

Hvor ligger NTNU i Trondheim?

Moholt ligger midt mellom Gløshaugen og Dragvoll. Moholt studentby er den største i Trondheim, og det er en god blanding med norske og internasjonale studenter her. På Moholt ligger også de fleste av studentkjellerne. Det er sykkelavstand til både Gløshaugen og Dragvoll, men du må ta buss til byen. Du kan også spørre hva står ntnu får? NTNU: Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet - NTNU.

Hva kan man bli med bachelor i idrettsvitenskap?

Bachelorgrad i idrettsvitenskap gir gode kvalifikasjoner for jobb som trener, i treningssenterbransjen, ved rehabiliteringsinstitusjoner, i frisklivs/FYSAK- sentraler, som folkehelsekoordinator, idrettskonsulent i det offentlige, og annet arbeid relatert til fysisk aktivitet og folkehelse.

By Vita

Hvilke karakteristiske forandringer kan en se i EKG ved hjerteinfarkt? :: Hva kan jeg studere i Trondheim?
Nyttige lenker