Hjem > H > Hvor Finner Man Loggen På Safari?

Hvor finner man loggen på Safari?

Klikk på Logg for å søke i sist besøkte websider, eller klikk på Alle for å søke i sist besøkte websider og alle bokmerkene dine.

Les mer

Angående dette, hvor er loggen på iphone?

For å fjerne loggen og informasjonskapsler går du til Innstillinger > Safari, og deretter trykker du på Tøm logg og nettsteddata. Fjerning av loggen, informasjonskapsler og nettleserdata fra Safari vil ikke endre Autoutfyll-informasjonen. Hvordan åpne Privat nettleser? Slik slår du på Privat nettlesing

Trykk på Faner-knappen . Trykk på [nummer] Faner for å vise Fanegrupper-listen. Trykk på Privat og deretter Ferdig.

I forhold til dette, hvor finner jeg nedlastede filer på iphone?

Slik finner du filene dine i Filer-appen

  1. Åpne Filer-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du ikke det blå Filer-appsymbolet på startskjermen? Bare sveip ned og søk etter Filer-appen.
  2. I Filer-appen kan du søke etter eller navigere til filen du er ute etter.
I forhold til dette, hvordan bytter jeg nettleser? Åpne Windows start-menyen ved å trykke på Windows-ikonet ( ) nederst i venstre hjørne.
  1. Steg 2. Trykk på tannhjulet for å gå til innstillingene.
  2. Steg 3. Velg Apper.
  3. Steg 4. Velg Standardapper.
  4. Steg 5. Under Nettleser vises appen/programmet som er standard nettleser. Om du trykker på det, vises det en liste med alternativer.

Angående dette, hvordan finne søkehistorikk?

Gå til nettadressen www.google.no. Nederst i høyre hjørne klikker du på Innstillinger. Velg deretter Dataene dine i Søk. Her får du oversikt over hele søkehistorikken din, altså alt du har søkt etter i Google. Hvordan åpne logg? Se loggen

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg. Logg.

Hvordan sjekke loggen på iPhone?

Du kan finne og slette nett- og appaktivitet ved å gå til Min aktivitet. Finn ut mer om hvordan du sletter aktivitet manuelt eller konfigurerer automatisk sletting. Tips: For å øke sikkerheten kan du legge til et ekstra bekreftelsestrinn for å se hele loggen din i Min aktivitet. Hva er Nettleserdata? Når du bruker nettleseren til å surfe på Internett, lagres det informasjon som hvilke nettsider du har besøkt, hva du har lastet ned og dine lagrede passord. Du har selv kontroll over disse dataene. Slik tømmer du nettleserdata for alle besøkte nettsider i de forskjellige nettleserne.

Hvordan fjerne tidligere søk?

Slett all aktivitet

  1. Gå til myactivity.google.com på Android-enheten din.
  2. Trykk på Slett over aktiviteten din.
  3. Trykk på Alltid.
  4. Trykk på Neste. Slett.

By Lester Winters

Hvordan slette det man har søkt på? :: Er monopol norsk?
Nyttige lenker