Hjem > H > Hvilket Selskap Er Bilen Forsikret I?

Hvilket selskap er bilen forsikret i?

Hvor er bilen forsikret? Hvis du ikke vet hvor en bil er forsikret kan du logge inn med BankID hos Trafikkforsikringsforeningen. Der kan du sjekke hvilket forsikringsselskap som har forsikret bilen.

Les mer

Kan medeier forsikre bilen?

I utgangspunktet kan du ikke det. Men det finnes noen unntak der du kan forsikre en bil som står registrert på en annen person enn bileier. Forsikringen må stå på bileier, med mindre: Bilen er registrert på din ektefelle. Kan forsikringsselskap nekte forsikring? Etter forsikringsavtaleloven § 3-10 (skadeforsikring) og § 12-12 (personforsikring) kan et forsikringsselskap ikke nekte noen på vanlige vilkår å tegne en forsikring som selskapet ellers tilbyr allmennheten uten saklig grunn.

Derav, hva heter forsikringen til sparebank 1?

Forsikringsselskapet vårt er Fremtind Forsikring

Du kjøper forsikringen din hos SpareBank 1, og den dagen du må bruke den, kontakter du forsikringsselskapet vårt Fremtind Forsikring.
Hva koster bygningsforsikring? Avhengig av dekningsgraden og hvor store verdier du har, vil en husforsikring kunne koste alt fra 6.000 - 25.000 kroner. Det store spennet i pris skyldes først og fremst det at det finnes svært mange ulike boligtyper, i like mange ulike prisklasser.

Hvor er kjøretøyet forsikret TFF?

Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret). Følgelig, hvordan bli medeier i bil? Legge til medeier

Når du legger til en medeier på Din side, vil den nye eieren få melding fra Statens vegvesen om å godkjenne eierskapet. Når det har blitt lagt til en ny medeier, må dere som hovedregel betale omregistreringsavgift etter at medeieren har godkjent.

Angående dette, hvem har rett til trygdebil?

Kan du på grunn av sykdom, skade eller lyte ikke bruke offentlige kommunikasjonsmidler så er det mulig at du har rett til å få stønad til kjøp av bil. Du kan få stønad til personbil om det er nødvendig for å bedre din funksjonsevne i arbeidslivet eller i forbindelse med studier eller opplæring. Kan man overføre bonus på bil? Overføring av bonus

Mellom ektefeller kan man fritt overføre bonus, og det samme gjelder for samboere med samme folkeregistrerte adresse. Det er ikke mulig å overføre bonus til barna. Bestiller du bilforsikring i et nytt selskap vil det nye selskapet automatisk hente bonusen din hos det gamle selskapet ditt.

Derav, kan forsikringsavtaleloven fravikes?

Forsikringsavtaleloven kan som hovedregel ikke fravikes til skade for den som utleder rett mot foretaket av forsikringsavtalen, jf. § 1-3 første ledd og § 10-3. I utgangspunktet er loven ufravikelig både når det gjelder forbrukere og næringsdrivende.

By Rice Muzzarelli

Hvordan klage på forsikringsoppgjør? :: Hvordan unngå å bli påvirket av sosiale medier?
Nyttige lenker