Hjem > H > Hvor Kan Jeg Finne Min Lønnsslipp?

Hvor kan jeg finne min lønnsslipp?

Lønnsslipp får du fra arbeidsgiver, og det er enkelt å hente siste skattemelding hos Altinn.

Les mer

Hvordan finne lønnsslipp i Visma?

Last ned appen Visma Employee

Den gir deg som mottar lønnsslipp fra et Visma system enkel og rask tilgang til lønnsslippene dine på mobil.
Er det lov å sende lønnsslipp på mail? - kommunikasjonskanalen må være kryptert, - eller selve datafilen/lønnslippen (typisk som vedlegg til e-posten) må være kryptert. Den eksterne parten må også ha på plass tilstrekkelig informasjonssikkerhet. Sende til eksterne e-postadresser utenfor den behandlingsansvarliges informasjonssystem.

Derav, hvordan logge inn på lønnsslipp?

Lønnslipper som sendes på e-post blir alltid sendt med kryptert passord. Har du ikke registrert passord på den ansatte, er det fødselsnummer (11 siffer) til den ansatte som blir brukt for å åpne lønnsslippen. Folk spør også har ikke fått lønnslipp? Hvis du ikke får lønnslipp fra din arbeidsgiver kan du eventuelt sende saken inn til Arbeidstilsynet for hjelp. Arbeidstilsynet kan gi pålegg til din arbeidsgiver i følge arbeidsmiljøloven § 18-6.

Når skal man få lønnsslipp?

Ved utbetaling eller straks etterpå skal arbeidstaker motta en skriftlig oppgave over beregningsmåten for den lønnen han har fått. Det samme gjelder beregningsgrunnlaget for feriepenger, og for trekk som er foretatt. Arbeidsgiver har altså plikt til å gi arbeidstaker en slik lønnsoppgave. Også, hvordan komme inn på visma enterprise? Gå til Visma.net. Legg inn brukernavn og passord. Dersom du ønsker at nettleseren på din maskin skal huske brukernavnet til neste gang, kan du huke av for Husk e-postadressen. Helt nederst til høyre kan du også endre språk dersom det er ønskelig.

Du kan også spørre hvordan få tilgang til visma employee?

Hva skal til for at man skal kunne logge seg på Visma Employee appen? Man må ha lagt inn e-postadresse på ansattkortet og deretter må man må hake av for "Send lønnsslipp til Visma Employee appen" på ansattkortet. Den ansatte vil da motta en epost for å opprette et passord. Hvordan aktivere Visma Employee? Når du legger til en e-postadresse og huker av boksen for Send lønnslipper til Visma Employee-appen på en ansatt, vi den ansatte motta en e-post med informasjon om hvordan de aktiverer appen.

Hvordan skal en lønnsslipp se ut?

En lønnsslipp som er utarbeidet i henhold til gjeldene lover og regler skal inneholde:

  1. Lønningsdato.
  2. Navn på arbeidstaker.
  3. Ansattnummer.
  4. Skattetrekk.
  5. Opptjente feriepenger.
  6. Perioden utbetalingen gjelder.
  7. Skattegrunnlag.
  8. Trekk til pensjonsordning.

By Koralie

Hva er en Lønnsavregning? :: Hvordan logge ut av Instagram på andre enheter?
Nyttige lenker