Hjem > H > Hvor Mye Koster Det Å Ringe 04800?

Hvor mye koster det å ringe 04800?

– Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

Les mer

Hva koster det å ringe 04300?

OneCall oppgir bare et femsifret nummer, 04300, som skal være gratis å ringe om du ringer fra et OneCall-abonnement. Er grønt nummer gratis? Samtaler fra en mobiltelefon i Norge til et ordinært spesialnummer i et annet land, har samme priser som for øvrige samtaler til landet. Det eneste unntaket er 'internasjonale grønne nummer' som starter med 00800. Disse prises med ordinær startpris som gjelder ditt abonnement, og har ingen minuttpris.

Hvordan få norsk nummer?

Hvordan får du fødselsnummer? Dersom du skal bo i Norge i mer enn seks måneder, så skal du folkeregistreres. Da vil du få et norsk fødselsnummer. For å folkeregistrere deg må du selv møte opp ved ett av 42 utvalgte skattekontor, hvor du skal legge fram godkjent legitimasjon og dokumentasjon. Hvordan endre eier av mobilnummer? For å få utført et eierskifte, må vi snakke med både den som eier mobilnummeret i dag og den som ønsker å overta. Vi anbefaler derfor at dere begge er tilstede når dere ringer. Da kan vi snakke med begge parter og få utført endringen umiddelbart. Alternativt må dere ringe inn til kundeservice når dere har mulighet.

Hvor kan jeg kjøpe sim kort?

SIM-kort kan hentes på Narvesen, YX/7-Eleven eller 7-Eleven kiosk i Norge. Hvem ringer når det står privat nummer? Noen ringer deg, men på displayet står det bare «Privat nummer» eller «Anonymt oppkall». Årsaken er gjerne at den som ringer har valgt at nummeret ikke skal vises, eller at samtalen kommer fra et nettverk som din teleoperatør ikke utveksler samtaleinformasjon med.

Angående dette, hvordan kan jeg se hvem som ringer?

Se hvem som ringer med appen 1881 Mobilsøk. Appen sjekker anrop mot alle telefonnumre hos Opplysningen 1881®. Appen er tilgjengelig på alle Android-telefoner og Huawei-telefoner. Ta dette i betraktning, kan man finne ut ukjent nummer? Det er dessverre ikke noen måte du selv kan finne ut hvem som ringer deg med ukjent nummer, men det er likevel noen ting du kan gjøre. På noen mobiltelefoner er det mulig å gjøre endringer i innstillingene slik at man blokkerer for muligheten til å ringe deg med skjult nummer.

Også, hvordan bytte mobil abonnement?

Det er enkelt å bytte mobilabonnement. Er du utenfor bindingstid, trenger du kun å kontakte din nye mobiloperatør, velge nytt abonnement, så fikser mobiloperatøren resten. Husk at mobiltelefonnummeret er ditt, og tas med når du velger ny leverandør. Gjennomføring av bytte skjer normalt innen ti dager.

By Kathryne

Hvorfor fungerer ikke Facebook? :: Hva koster gullnummer?
Nyttige lenker