Hjem > H > Hvor Reise I Januar Februar?

Hvor reise i januar februar?

Vinterens reisemål gjelder fortsatt og er du ute etter behagelig varme, nesten som en vanlig norsk sommer, er dette reisemålene du skal sikte deg inn på.

  • Kanariøyene.
  • Egypt.
  • Marokko.
  • De forente arabiske emirater.
  • Florida.
  • Den dominikanske republikk.
  • Sør-Afrika.
  • Tanzania og Kenya.

Les mer

Tilsvarende, hvor er det varmest i italia?

Italia - Vær og temperatur

I sommerhalvåret finner du varmen i hele Italia. Varmest er det i den sørlige delen av landet, på Sicilia og i Puglia. Også i nordlige Italia, som Venezia og Liguria er det varmt, med dagstemperaturer mellom 25 og 30 grader i juli og august.
Også, hvordan blir været i januar? Norge-været i januar er relativt kaldt med temperaturer ned til -8°C og -3°C grader. Vi anbefaler at du bruker varme klær. Du kan forvente regn får omtrent halvparten av måneden januar i Norge. Vo forventer omtrent 8 til 15 dager av regn, så ta på deg støvler og ta med deg paraply.

Du kan også spørre hvor er det kaldest i norge?

Den laveste temperaturen som er målt i Norge er i Karasjok i Finnmark i 1886. Temperaturmåleren viste minus 51,4 grader. Det er også Karasjok som har laveste snitt for en måned med minus 27,1 grader i februar. Hvordan var været en bestemt dato? Hvordan været har vært på en spesifikk dag kan du sjekke under datosøk. Søk på en by på yr.no, velg «været som var» og deretter «datosøk.»

Hvor er det fint å reise i desember?

Om du vil sikre deg riktig varme i desember skal du bestille en reise til for eksempel Bali, Gambia eller Thailand. Om du foretrekker litt lavere temperaturer på rundt 20–25 grader kan du velge blant flere varme reisemål i desember som Kapp Verde, Kanariøyene og Vietnam. Er det varmt på Gran Canaria i desember? I desember og januar er ikke klimaet på Gran Canaria fullt så varmt som om sommeren og høsten, men hvem sier nei til herlige dagtemperaturer på rundt 21°-22° og vanntemperaturer på rundt 19° når vi har mørke og snø hjemme.

Og et annet spørsmål, hvor er det varmt i november europa?

Luft - dagLuft - nattReisemål
24°17°Spania, Gran Canaria
24°17°Spania, Lanzarote
24°18°Spania, Tenerife
24°12°Marokko, Agadir
I forhold til dette, hvor varmt er det i spania om vinteren? På fastlandet har man gjennomsnittstemperaturer på 5-12 grader vinterstid avhengig om man befinner seg sør eller nord i landet. Sommerstid ligger temperaturen på 20-25 grader. Merk at disse gjennomsnittstemperaturene forteller om nettopp gjennomsnittet, ikke maksimumstemperaturen.

Hvor er det varmest i Spania om vinteren?

Kanariøyene. Hvis du er ute etter litt vintersol, vil du oppdage at Kanariøyene definitivt er det varmeste stedet i Spania i vintersesongen, med temperaturer på rundt 17 ° C. Kanariøyene ligger utenfor Afrikas kyst, og har et subtropisk klima.

By Lifton

Hva er tidevannsenergi Quizlet? :: Hvor er det fint å reise i januar?
Nyttige lenker