Hjem > H > Hvor Finner Jeg Skjermbildene?

Hvor finner jeg skjermbildene?

Hvordan ta et skjermbilde (print screen, screenshot) hvis du bruker PC med Windows. Hold nede 'Windows'-knappen og trykk på 'prt scn'-knappen. I Windows (8 eller 10) lagres skjermbildet under 'Bilder/Pictures' og 'Skjermbilder/Screenshots'.

Les mer

Hvordan Skjermdump PC?

Kopiere bare bildet av det aktive vinduet

  1. Klikk vinduet du vil kopiere.
  2. Trykk ALT+PRINT SCREEN.
  3. Lim inn (CTRL+V) bildet i et Office program eller et annet program.
Ta dette i betraktning, hvordan ta utklipp på pc? I Windows tar du et bilde av hele skjermen ved hjelp av Print Scrn-knappen, som gjerne sitter øverst i høyre hjørne av tastaturet. For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S. Tegn det rektangulære området du vil ha bilde av, og slipp museknappen.

Hvordan ta skjermbilde på en Samsung?

For å ta en skjermdump på din Samsung Galaxy S8 eller S8+ holder du knappene "Volum ned" og "Av/på" inne samtidig. Du kan også bruke siden av håndflaten til å sveipe over skjermen. Hvordan ta skjermbilde av hele nettsiden? Du kan bruke cmd-shift-3 for å ta bilde av hele skjermen, eller cmd-shift-4 for å definere et utsnitt, som så blir lagret til fil. Legger du til «ctrl» i tastekombinasjonen, lagrer du skjermbildet til utklippstavlen i stedet.

Du kan også spørre hvordan ta skjermbilde på pc thinkpad?

Trykk på PrtSc-tasten for å ta et skjermbilde av hele skjermen

  1. Trykk på tastaturet PrtSc .
  2. trykk Windows-logonøkkelen og skriv maling .
  3. Trykk på tastaturet Ctrl og V samtidig til lim inn skjermbildet inn i Maling program.
  4. Trykk på tastaturet Ctrl og S samtidig for å lagre dette skjermbildet.
Hvor finner jeg utklippstavlen på PC? Kopier bilder og tekst fra én PC til en annen med en skybasert utklippstavle. Ikke bare kan du lime inn fra utklippstavleloggen, men du kan også feste elementer som du bruker hele tiden. Du finner utklippstavleloggen når som helst ved å trykke på Windows-logotasten +V.

Hvordan klippe ut skjermbilde PC?

Åpne utklippsverktøyet og ta et skjermbilde

  1. Trykk Windows-logotasten + Skift + S. Skrivebordet blir mørkere mens du velger et område for skjermbildet.
  2. Rektangulær modus er valgt som standard.
  3. Skjermbildet kopieres automatisk til utklippstavlen.
Du kan også spørre hvordan bruke snipping tool? Hvordan bruke Snipping Tool? For å lage et utklipp plasser musepekeren i hjørnet av objektet du vil fange. Hold musetasten nede og dra markøren til det motsatte hjørnet slik at du lager en boks rundt objektet ditt. Slipp musepekeren og du får opp utklippet ditt i et eget vindu hvor du kan lagre det.

Hvordan bruke klipp og tegn?

Altså: Windowstast + Shift + S.

Ved siden av den er det et valg for frihånd. Når du velger en av disse, blir musepekeren til et kryss. Du må så holde nede denne og dra over det området du vil klippe ut (se video). Videre er den doble ruten med +tegn til å ta et utklipp av det aktive vinduet du har oppe.

By Einhorn

Hvor finner jeg utklippsverktøy? :: Hvordan finne passord Altibox?
Nyttige lenker