Hjem > H > Hvor Mye Koster Microsoft Konto?

Hvor mye koster Microsoft konto?

Det er ingen gebyrer for å ha en Microsoft-konto, å sette inn penger på den eller å bruke den til å kjøpe ting fra oss. Det er med andre ord kostnadsfritt!

Les mer

Hvordan lage en live konto?

Gå til account.microsoft.com, velg Logg på, og velg deretter Opprett en! Hvis du heller vil opprette en ny e-postadresse, velger du Få en ny e-postadresse og Neste, og deretter følger du instruksjonene. Angående dette, hva brukes microsoft kontoen til? En Microsoft-konto er det du bruker til å få tilgang til mange Microsoft-enheter og -tjenester. Det er kontoen du bruker til å logge deg på Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone og Xbox LIVE – og det innebærer at filer, bilder, kontakter og innstillinger kan følge deg på alle enheter.

Du kan også spørre hvorfor må jeg ha microsoft-konto?

Du må ha en Microsoft-konto for å installere og aktivere Office-versjoner 2013 eller nyere, og Microsoft 365 for Home Products. Hvis du bruker tjenester som Outlook.com, OneDrive, Xbox Live eller Skype, har du kanskje en Microsoft-konto allerede. Det samme gjelder hvis du kjøpte Office fra Microsoft Store på nettet. Også, hvordan logge inn på microsoft-konto? Gå til Microsoft-kontoen, og velg Logg på. Skriv inn e-postadresse, telefonnummer eller Skype-pålogging du bruker for andre tjenester (Outlook, Office osv.), og velg deretter Neste. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du velge Ingen konto?

Hvordan skaffe seg e-post?

Hvis du ønsker å opprette en privat E-post adresse så finnes det mange aktører du kan benytte deg av. De aller største idag er Gmail, Hotmail/live.no/Outlook. Når du oppretter en konto med innboks så må du oppgi noen informasjon om deg, velge E-post adresse og sette et brukernavn. Kan jeg ha flere Gmail? Hvis du har mer enn én Google-konto, kan du logge på flere kontoer samtidig. På den måten kan du bytte mellom kontoer uten å måtte logge av og på. Kontoene dine har separate innstillinger, men i enkelte tilfeller kan det hende at innstillingene fra standardkontoen din blir brukt.

Hvordan opprette e-post Telenor?

1) Logg inn på telenor.no/mine sider. Dersom du ikke allerede har en bruker på Mine sider, må du registrere deg nå. 2) Klikk på lenken som sier «Legg til bredbånd eller e-postadresse» som du finner under abonnementsoversikten. 3) Registrer brukernavn for e-postadressen, med tilhørende passord. Hvordan sletter jeg hotmail kontoen min? Avslutte konto

  1. Logg inn på Hotmail.com med kontoen du vil avslutte.
  2. Klikk Alternativer på navigasjonslinjen.
  3. Klikk på Vis og rediger dine personlige opplysninger.
  4. Klikk Avslutt kontoen under Vanlige oppgaver, på høyre side.

Dessuten, hvordan logge av outlook mail?

I alle Office-apper kan du gå til Fil > Konto (eller Office-konto i Outlook) > Logg av.

By Schaper Mccluer

Hva menes med situasjonsavhengig kontekstavhengig språk? :: Er Outlook og Hotmail det samme?
Nyttige lenker