Hjem > H > Hvor Lang Tid Tar Det Å Kjøre Den Gyldne Omvei?

Hvor lang tid tar det å kjøre den gyldne omvei?

Før kjørte de fleste E6 rett forbi, men nå er det mange som med god grunn tar Den Gyldne Omvei innom Inderøy. Det er ikke snakk om lange veistrekningen; omveien er på kun 24,5 kilometer, og egner seg flott for en helgetur. Omveien fører deg gjennom et landskap av mangfoldige kultur- og matopplevelser.

Les mer

Hvor går Den Gyldne Omvei?

Vegstrekningen Den Gyldne Omvei går gjennom vakkert kulturlandskap i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag, med mat, kunst- og kulturopplevelser underveis. Tilsvarende, hvor starter den gyldne omvei? Den Gyldne Omvei er et samarbeid mellom reiselivsaktører i Inderøy. Navnet er en anbefaling til reisende langs E6 om å ta en avstikker og følge fylkesvei 761 fra Røra gjennom Straumen og videre rundt på halvøya.

Folk spør også hvor ligger inderøy kommune?

Inderøy er en kommune i Trøndelag, innerst i Trondheimsfjorden. Den består av tre naturgeografiske enheter: halvøya Inderøya (eller Øyna) mellom Beitstadfjorden og Børgin, halvøya Mosvik vest for Skarnsundet og området med Røra og Hylla på sørøstsiden av Børgin langs og øst for E6. Man kan også spørre hva kan man gjøre på inderøy? Opplev Inderøy fra sykkelsetet

Med sykkel og føtter som fremkomstmiddel går turen på Inderøy langs gamle ferdselsårer fra fjord til fjord i vakkert kulturlandskap ispedd gravhauger og bautasteiner. Mellom vandring og sykling har dere rikelig med tid til galleribesøk, shopping og å nyte god mat.

By Cung

Hva betyr Intel Core i5? :: Hva er G prog?
Nyttige lenker