Hjem > H > Hvor Er Arkivet På Facebook?

Hvor er arkivet på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under forsidebildet ditt. Trykk på Arkiv, og trykk deretter på Historiearkiv øverst. I historiearkivet kan du slå arkivet på eller av.

Les mer

Hvordan slette Facebook story?

Hvordan sletter jeg et bilde eller en video fra historien min på Facebook?

  1. Trykk på Din historie øverst i nyhetsoppdateringen.
  2. Trykk for å finne bildet eller videoen du vil slette.
  3. Trykk på øverst til høyre.
  4. Trykk på Slett bilde eller Slett video.
Tilsvarende, hvem har sett storyen min? Bare du kan se hvem som har sett historien din. Trykk på delen Historier øverst i nyhetsoppdateringen og så på Din historie. Trykk på nederst til venstre på et bilde eller en video i historien din for å se hvem som har sett historien. Hvis du ikke ser dette, har ingen sett historien din ennå.

Hvordan se story på Insta uten at det vises?

Her er fremgangsmåten:

  1. Trykk på story-ikonet før eller etter den du vil snike på.
  2. Hold inne på bildet, og du vil se at ikoner og streker forsvinner og bildet står alene.
  3. Ta en annen finger og sveip forsiktig over bildet, og du vil se storyen uten at vedkommende får beskjed om at du har sett den.
Derav, hvem kan se story snap? Endre hvem som kan se Min Story 🕵🏻
  • Trykk på ⚙️ i Min profil for å åpne Innstillinger.
  • Bla ned til "Hvem kan …" og trykk "Se Min Story"
  • Velg enten "Alle", "Mine venner", eller "Tilpass"

Kan jeg se hvem som søker meg på Facebook?

Nei, Facebook gir ingen anledning til å spore hvem som har sett på profilen deres. Tredjepartsapper kan heller ikke gi deg denne muligheten. Ta dette i betraktning, kan man se hvem som har vært på vsco? Hvis man har en VSCO-profil kan man se hvem som har besøkt den og hvor ofte (enten den som har søkt har en bruker selv eller ikke), og hvem som har screenshota bildene man har lagt ut? Hei! Kort fortalt, nei, de kan ikke se dette.

Derav, hvordan fungerer instagram story?

For å lage en ny story, går du inn på Instagram og trykker på profilbildet ditt øverst i venstre hjørne. Da kommer du til en kameraskjerm. Herfra kan du enten laste opp et bilde eller en video du allerede har tatt, eller ta et nytt bilde/video med kameraet på Instagram. Hvem ser videoen min på Facebook? Altså hvis det blir lastet opp en vanlig video, så har man ikke mulighet til å se hvem som så på og ikke. Dersom man velger stream funksjonen til Facebook, vil alle som har vært innom og sett være synlige.

Hva betyr blå prikk på Messenger?

Blå farge signaliserer at GPS-en er aktivert. Trykk igjen på pilen for å gjøre den grå, og forsikre deg om at vennen din ikke vet hvor du er. For å få frem et kart som viser hvor du eller vennen din er, trenger du bare å trykke på snakkeboblene.

By Vacuva Appelt

Hva er forskjellen på Kunnskapsløftet og Fagfornyelsen? :: Kan man se hvem som har sett Story på Facebook?
Nyttige lenker