Hjem > H > Hvor Finner Jeg Kodegenerator?

Hvor finner jeg kodegenerator?

Selve kodegeneratoren finner du ved å åpne Facebook-appen på telefonen din. Trykk på hovedmeny-knappen, de tre linjene helt til høyre i menyen, og bla deg til bunn i listen. Der finner du kodegeneratoren.

Les mer

Du kan også spørre hvor finder jeg kodegenerator på facebook?

Bruke kodegeneratoren

nederst til høyre på Facebook. Trykk på Innstillinger og personvern. Trykk på Kodegenerator. Bruk koden for å logge inn på Facebook.
Hvorfor får jeg ikke logget inn på Facebook? Gå til facebook.com/login/identify, og følg instruksjonene. Pass på å bruke en datamaskin eller mobiltelefon du tidligere har brukt til å logge inn på Facebook-kontoen din med. Søk etter kontoen du vil gjenopprette.

Også, hva er kodegenerator?

Kodegeneratoren er en sikkerhetsfunksjon for Facebook-appen, som brukes sammen med totrinnsverifisering. Når du slår den på, vil telefonen din generere en spesiell sikkerhetskode som du kan bruke til å bekrefte identiteten din når du logger inn fra en ny enhet eller nettleser. Tilsvarende, hva er godkjenningsapp? En tredjeparts godkjenningsapp (som Google Autentisering eller LastPass) kan brukes til å generere innloggingskoder som hjelper oss med å bekrefte identiteten din når du logger inn fra en ny enhet for første gang.

Hvordan bruke Google Authenticator?

Konfigurer Google Autentisering

  1. Gå til Google-kontoen din på enheten.
  2. Velg Sikkerhet øverst i navigasjonspanelet.
  3. Trykk på Totrinnsbekreftelse under «Google-pålogging».
  4. Finn «Autentisering-appen» under «Legg til flere trinn 2 for å bekrefte at det er deg», og trykk på Konfigurering.
  5. Følg veiledningen på skjermen.
Hvordan gjenåpne Facebook? Du kan aktivere Facebook-kontoen din på nytt når som helst ved å logge inn på Facebook, eller ved å bruke Facebook-kontoen din til å logge inn et annet sted. Husk at du må ha tilgang til e-postadressen eller mobilnummeret som du bruker til å logge deg inn på kontoen.

Hva er Totrinnsverifisering?

Med totrinnsbekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Totrinnsbekreftelse gjør kontoen din sikrere fordi det hindrer andre å logge inn på din konto, selv om uvedkommende kjenner til ditt passord. Hvordan få tilbake gamle Facebook? Hvordan gjenoppretter jeg en gammel Facebook-konto jeg ikke kan logge inn på?

  1. Gå til profilen til kontoen du vil gjenopprette.
  2. Trykk på og velg Få hjelp eller rapporter profil.
  3. Velg Noe annet og trykk deretter på Neste.
  4. Trykk på Gjenopprett denne kontoen og følg trinnene.

Derav, hvordan logge inn på facebook?

Hvordan logger jeg inn på Facebook-kontoen min?

  1. Åpne Facebook-appen.
  2. Skriv inn ett av følgende: E-postadresse: Du kan logge inn med hvilken som helst av e-postadressene som er registrert på Facebook-kontoen din.
  3. Skriv inn passordet ditt, og trykk på Logg inn.

By Fleece Chudzik

Hvordan fungerer authenticator? :: Hva er FTP tilgang?
Nyttige lenker