Hjem > H > Hva Står Thx For?

Hva står Thx for?

THX (Tomlinson Holman's eXperiment) er en teknisk standard for lyd, bilde og komfort i kinoer. Det er samtidig et firma stiftet av George Lucas i den hensikt å nettopp sikre standarden. Hvis en kino godkjennes av THX får den et THX-seritifikat.

Les mer

Deretter, hva er sf forkortelse for?

Statsforetak er en særskilt organisasjonsform for statseide virksomheter. Statsforetak er regulert i egen lov av 30. august 1991. Et statsforetak ledes av et styre og en administrerende direktør som står for den forretningsmessige ledelsen. Hva betyr LTPD? Ifølge Internett står d for Internett troll personal disorder. Norsk- Internett troll personlighetsforstyrrelser.

Folk spør også hva menes med ins?

INS er et navigasjonssystem for fly, missiler, romsystemer (bæreraketter/romfartøyer), ubåter med mer. Systemet består av svært nøyaktige akselerometre plassert på en bevegelig plattform stabilisert av gyroskoper, og gir data om hastighet og posisjon. Tilsvarende, hva betyr det idk? I don't know = Jeg vet ikke.

Hva kjennetegner SMS språk?

SMS-språket kjennetegnes av forkortelser, utstrakt bruk av dialektord og kombinasjoner av bokstaver og tall. En undersøkelse gjort blant 221 norske lærere, viser at mobilspråket også dukker opp i elevenes skriftlige arbeid. Hva betyr ik på snap? Dersom noen skriver "Ik" på snap, kan det kan bety "i know", altså "jeg vet". En annen forkortelse som er lignende, kan være "iks" som kan stå for "ikke sant".

Hva betyr å naile?

Betyr enten å lykkes med noe eller å knulle. Uttales med e og ikke a:”neile”. Naila en 6-er på fysikkeksamen!!! Kommer fra det engelske verbet “to nail”, som betyr å spikre noe, men som slang betyr å lykkes. Hva er en KK? KK (tidligere Kvinner og Klær), et ukeblad. Klassekampen, en avis. Koordinasjonskomiteen. Kommunikasjonskontroll.

Hva er en Jette?

Jette betyr å stikke eller dra, forklarer jentene.

By Maren

Hvem betaler materialene i Tid for hjem? :: Er det ulovlig å bruke Tor Browser i Norge?
Nyttige lenker