Hjem > H > Hvor Lenge Lagres Snapchat Bilder?

Hvor lenge lagres Snapchat bilder?

Bilder som blir sendt på snap blir lagret på Snapchat sine servere i en kort periode, men blir slettet derfra så fort den andre parten har åpnet bildet. Det samme skal i følge Snapchat gjelde bilder og meldinger som er sendt i en en-til-en chat på Snapchat.

Les mer

Dessuten, hvordan ta vare på bilder fra snapchat?

For å lagre bilder fra Snapchat uten at motparten får vite om det kan du gjøre følgende: Åpne Snapchat som vanlig. Sett mobilen i flymodus. Se snappen og ta skjernbilde av den for å lagre bildet. Er Snapchat en del av Facebook? Den vanlige Facebook-appen på mobil får et lass Snapchat-inspirerte funksjoner. Etter at Snapchat takket nei til Facebooks tilbud om oppkjøp i 2014 har alle de Facebook-eide tjenestene WhatsApp, Messenger og Instagram i stedet «lånt» ulike Snapchat-aktige funksjoner.

Når kom Snapchat i Norge?

Snapchat ble lansert i Norge i 2013 og er i dag faktisk Norges nest største sosiale plattform etter Facebook. Hva eier Snapchat? Medgründer og konsernsjef Evan Spiegel i teknologiselskapet Snap, som eier bilde- og videodelingstjeneten Snapchat. (Foto: Justin Sullivan / Getty Images / AFP / NTB) Mer... Snap, selskapet som eier bilde- og videodelingstjenesten Snapchat, har vært blant vinnerne i koronakrisen.

I forhold til dette, hva betyr hengelås på snap?

En lilla lås på noens historie betyr faktisk at det er en privat historie. 'Private stories' er en ny funksjon som i utgangspunktet ble introdusert for å opprettholde personvernet og gi mer kontroll til brukeren ved å velge publikum for historiene deres. Man kan også spørre hvordan fungerer snapkart? Gå til Kamera modus i Snapchat-appen. Dra fingeren ned på skjermen i en hurtig bevegelse til du får opp vinduet i Steg 2. Denne metoden brukes hver gang du ønsker å se kartet eller konfigurere hvem som kan se posisjonen din på kartet.

Tilsvarende, hvordan lage snarvei på snapchat?

Start Snapchat-appen og ta et knips for å sende ut med kameraet. Trykk nå på den blå 'Send til'-knappen for å komme til kontaktsiden. Trykk her på 'Send til…' i topppanelet. Du vil legge merke til at den nye 'Opprett snarvei-knappen vises'. Og et annet spørsmål, kan politiet overvåke telefonen din? Politiet har ikke lov til å avlytte eller spore telefonen din med mindre vilkårene i straffeprosessloven kapittel 16 a er oppfylt. Dersom vilkårene er oppfylt, må politiet først få en kjennelse fra domstolen på at de får lov til å avlytte eller spore telefonen.

Hva er Exposed kontoer?

Politiet advarer mot såkalte «Exposed»-kontoer, hvor overgrepsbilder og voldsvideoer sirkulerer.

By Reilly Myklebust

Hvordan tar jeg en skjermdump? :: Hvordan se sendte snapper?
Nyttige lenker