Hjem > N > Når Ble Moa Bygd?

Når ble Moa bygd?

I oktober 1972 åpnet Moa varehus i lokalene til Spjelkavik skofabrikk. Dette er bygget som i dag huset både Peppez Pizza og McDonalds. Den store forvandlingen skjedde 1. september 1983.

Les mer

Hvor ligger Moa?

Om senteret

AMFI Moa ligger 1 mil fra Ålesund sentrum og er en møteplass for hele regionen. Senteret har gjennomført en stor utbygging hvor det ble utvidet med 35 000 kvadratmeter. Den nye delen av kjøpesenteret stod ferdig høsten 2019 med 40 nye butikker og spisesteder, i tillegg til servicetjenester og kontorer.
Og et annet spørsmål, hvor mange butikker på moa? AMFI Moa utenfor Ålesund er Norges 4. største kjøpesenter målt i omsetning. Kjøpesenteret har kinosenter, bibliotek og rundt 200 butikker og spisesteder.

Dessuten, hvem eier amfi kjeden?

Amfi Drift er et 100 %-eid datterselskap av Olav Thon Eiendomsselskap. Hva er Norges største kjøpesenter? Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Lagunen Storsenter hadde en omsetning på 3,9 milliarder kroner i 2021, som er en økning på 11 prosent målt mot 2020.

Hvor mye er en Moa?

MOA er et vinkelmål (“Minute of Arc” = bueminutt = 1/60 grad). I forhold til dette, hva er et amfi? Amfi- er en forstavelse som betyr om-, omkring-, tve- eller dobbelt-, og brukes om noe som er på begge eller alle sider, for eksempel amfibium, 'liv på begge sider'.

Kan man bruke Amfi gavekort på alti?

Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss. Deretter, hvem eier alti? Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe.

Hvem eier Strømmen Storsenter?

Strømmen Storsenter eies av det heleide Olav Thon-selskapet VATS AS. Selskapet besluttet høsten 2009 å utvide senteret i løpet av de nærmeste tre årene.

By Darci Carback

Er polsk førerkort gyldig i Norge? :: Hva er en MMS?
Nyttige lenker