Hjem > N > Når Ble Jekta Bygd?

Når ble jekta bygd?

Jekta Storsenter eies av Coop Nord, og det startet i sin tid med en Coop Obs-butikk. Senere har storsenteret vokst frem rundt dette bygget. I 1997 ble det som da ble kalt Jekta Handelssted bygd, og seks år senere kjøpte de opp Polarsenteret i nabobygget. I 2012 sto Jekta Storsenter i sin nåværende forfatning ferdig.

Les mer

Følgelig, hva er det største kjøpesenteret i norge?

Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter. Lagunen Storsenter hadde en omsetning på 3,9 milliarder kroner i 2021, som er en økning på 11 prosent målt mot 2020. Derav, hvor mange butikker er det på jekta? Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

Hvor kan jeg bruke Jekta Gavekort?

Jekta Storsenter har elektroniske gavekort som kan brukes i alle våre butikker unntatt Vinmonopolet og Skun Fuel Empire Tattoo & Piercing. Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, kr. 100,- 250,- 386,- eller mer? Velg det beløpet som passer best for deg. Hva er ei jekt? Jekt er et tradisjonelt fraktefartøy som ble bygget og brukt langs kysten av Norge fra Nord-Troms til Hardanger fra middelalderen og fram til et stykke ut på 1900-tallet. Jekta er et åpent fartøy uten dekk, den er klinkbygget og plattgattet, og seiles med råseil.

Hvor mange kjøpesentre finnes det i Norge?

Alt i alt har Norge 110 store kjøpesentre (40 eller flere butikker), samt 133 mindre sentre (under 40 butikker). Norge er det landet i Europa med flest kjøpesentre basert på innbyggertall, med 926 kvadratmeter per 1000 innbygger. Også, er alti og amfi det samme? Les det som "alltid" eller "alt i": Med navnet uttrykker vi at vi vil være tilstede for deg, og at vi har samlet mye på ett sted - for deg. Mange av våre sentre har tidligere vært en del av Amfi-kjeden. Vi fører stolte kjøpesentertradisjoner hos alle våre sentre videre, nå med en ny og spennende tid som Alti.

Dessuten, er sørlandssenteret norges største kjøpesenter?

Sørlandssenteret er et av Norges største kjøpesentre i areal med 148 butikker på hele 112 000 kvm. Vi har en rekke spennende forretninger innen alle bransjer. Flere av disse er internasjonale handelskonsepter som har valgt Sørlandssenteret som første etablering i regionen. Kan man bruke Amfi gavekort på alti? Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss.

Hva er Norges største kjøpesenter 2022?

Naturkompaniet valgte Sørlandssenteret for første etablering i Norge. Vi er Norges største kjøpesenter i areal og av den grunn er det flere ledige lokaler som vi trenger å fylle opp med aktivitet. Nå i 2022 kommer blant annet et nytt lekeland og ny, oppgradert gokartbane.

By Hallock Mcclimens

Hvor mange kvadratmeter er lagunen? :: Hvordan lager man en ny e-post?
Nyttige lenker