Hjem > N > Når Ble Sørlandssenteret Bygd?

Når ble Sørlandssenteret bygd?

Sørlandssenteret er et kjøpesenter lokalisert i næringsområdet Sørlandsparken i Kristiansand. Senteret åpnet i 1987 og er modernisert og utvidet i 1995, 2008 og 2013. Senteret eies i dag av 50/50 av Olav Thon Gruppen og DNB. Den omfattende utvidelsen i 2013 gjorde det til Nordens største kjøpesenter målt i areal.

Les mer

Følgelig, hvem eier moa?

Det er eid av Olav Thon Gruppen. Med en omsetning på 2,8 milliarder kroner i 2018 er Amfi Moa landets fjerde største målt i omsetning. Kjøpesenteret huser omlag 200 butikker fra desember 2018. Senteret er fordelt på tre sammenhengende bygningsmasser kalt Nord, Syd og Øst. Hvor langt er Sandvika Storsenter? Senteret eies av Olav Thon Gruppen. Sandvika Storsenter åpnet i 1993, og ble senere utvidet i 1997 og i 2007 til å omfatte 60 000 kvm. med shopping, helse og mat.

Hva er Oslos største kjøpesenter?

Storo Storsenter er Oslos største kjøpesenter, med over 140 butikker, serveringssteder og tjenester. Hvor mange butikker har lagunen? Totalt finner man over 200 virksomheter, hvorav 180 butikker, serveringssteder og øvrige service- og tjenestetilbud. Med over 65 motebutikker er Lagunen Bergensregionens desidert største motehus, og i tillegg er det et bredt utvalg av butikker innen mat og drikke, hus og hjem og spesialbutikker.

Deretter, hvem eier amfi kjeden?

Amfi Drift er et 100 %-eid datterselskap av Olav Thon Eiendomsselskap. Hvor kan jeg bruke gavekort? Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

Og et annet spørsmål, hvem eier alti?

Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe. Også, hva står alti for? Alti- er en forstavelse som betyr høyde- og som brukes i ord som har med høyde å gjøre, for eksempel altimetri.

Kan man bruke Amfi gavekort på alti?

Du kan bruke gavekortet i alle våre butikker og spisesteder på hele senteret, unntatt Posten, Naturkompaniet, Vinmonopolet, Bolia og Express Nails. Handle lokalt – kjøp gaven hos oss.

By Bev Kashan

Hvor langt er Sandvika Storsenter? :: Hvor mange maurarter finnes i Norge?
Nyttige lenker