Hjem > H > Hvor Skal Bindestreken Være?

Hvor skal bindestreken være?

Vi bruker bindestreken i sammensatte ord, og i noen tilfeller kan vi bruke den for å lette lesinga. Det skal ikke være mellomrom før og etter bindestreken unntatt ved uttrykk som for eksempel søn- og helligdager.

Les mer

Følgelig, hvordan skrive bindestrek?

En bindestrek (-) er et tegn som brukes til binde sammen orddeler og for å holde sammen et ord delt ved linjeskift. tankestrek ( –, —, m. fl. ) Man kan også spørre når bruker man replikkstrek? Replikkstrek eller sitatstrek er det samme som tankestrek (altså –), som er lengre enn bindestrek. Det skal være mellomrom mellom tegnet og replikken. Mange aviser bruker forresten anførselstegn ved ordrett gjengiving av utsagn, men replikkstrek når ordlyden er bearbeidet av journalisten.

Så, hvordan søke etter avsender i outlook?

Søke e-post og personer i Outlook.com

  1. Skriv inn det du vil søke etter (en kontakt, et emne, en del av en melding eller navnet på en fil) i Søk-boksen i E-post, og trykk ENTER.
  2. Når du er ferdig med søket, velger du Tilbake-pilen i Søk-boksen, eller klikker på en mappe i navigasjonsruten til venstre for å avslutte søket.
Tilsvarende, hvordan finne adressen til folk? Eiendomsregisteret matrikkelen inneholder alle offisielle adresser i Norge. Leter du etter en bestemt adresse, kan du finne den i Se eiendom. Den offisielle adressen kan enten være basert på en vegadresse eller en matrikkeladresse.

Også, hvordan søke i nye outlook?

Finne et Outlook-element

  1. Klikk mappen du vil søke i, i navigasjonsrute.
  2. Skriv inn søketeksten i Direktesøk-boksen. Elementer som inneholder teksten du skrev inn, vises med søketeksten uthevet.
  3. Hvis du vil utvide søket til å inkludere alle mappene, klikker du Prøv å søke på nytt etter søkeresultatene. Obs!:
Hva betyr Re i mail? Men Microsoft har som kjent mange fantasifulle løsninger. Det korrekte skal, i følge kommentarer fra flere av våre lesere, være "Re", som er latin, og betyr "ting" eller "sak", som i mer formell korrespondanse heter "ad" på norsk.

Og et annet spørsmål, hvor havner posten min?

Du kan logge inn på Min adresse og sjekke adresseopplysninger og gjøre endringer. Hvor finner jeg hvilket hentested som tilhører min adresse? I vårt adressesøk kan du finne hvilket hentested som er knyttet til adressen din. I søket får du listet opp alle adressene inkludert husnummer og tilhørende postnummer. Er PostNord og Posten det samme? PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra . I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Når kommer brev i posten?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

By Ambert

Hva er SQL spørringer? :: Kan ikke bruke en DNS server ps4?
Nyttige lenker