Hjem > H > Hvor Er Innstillinger På Messenger?

Hvor er innstillinger på messenger?

Åpne nettleseren og gå til www.messenger.com — er du ikke logget inn, må du først gjøre det. Klikk på tannhjulet i øverste venstre hjørne, og deretter på "Innstillinger".

Les mer

Hvordan finne skjulte chatter på messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Folk spør også hva betyr grønn prikk på messenger? Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen).

Hva betyr grønn prikk på profilbilde Facebook?

En grønn prikk på personens avatar indikerer at personen for øyeblikket er online. Du kan også spørre hva er forsvinningsmodus facebook? Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus.

Hva skjer når man blokkerer noen på Messenger?

Når du blokkerer meldinger og anrop fra noens Facebook-profil eller Instagram-konto, kan de ikke lenger kontakte deg (for eksempel sende meldinger eller ringe deg) på Messenger eller Facebook-chat. Du kan også ignorere en samtale, slå av varsler for en samtale eller slette en samtale. Hva skjer når du blokker noen på Facebook? Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til Personvern og trykk på Blokkering.
  4. Trykk på Legg til i listen over blokkerte.
  5. På søkeresultatsiden som vises, finner du personen du vil blokkere, og trykker på Blokker.

Deretter, hvem kan sende meg melding på messenger?

Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram. Dessuten, hvordan se noe på messenger uten at den andre ser d? Facebook

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
  4. Når du har lest, lukker du appen.

Hvor er arkiv på Messenger?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

By Denys

Kan ikke sende melding på Messenger? :: Hvor mye koster evig 4G?
Nyttige lenker