Hjem > H > Hvor Mange Uttak Fra Høyrentekonto?

Hvor mange uttak fra høyrentekonto?

Krav til høyrentekonto

For at vi skal regne den som en høyrentekonto må det være minst ett fritt uttak i løpet av året. Rentebindingsperioden må ikke overstige 3 måneder. Er den over dette, regner vi det som fastrenteinnskudd.

Les mer

Tilsvarende, hvor mange uttak fra sparekonto dnb?

12 frie uttak per kalenderår, deretter 1 % gebyr av uttaksbeløpet - maksimalt kr 250 per uttak. Også, hvor mye koster det å ta ut fra sparekonto?

Innenlands betaling0,-
Bestilling av kontoutskrift30,-
* Overføring fra sparekonto ut over 12 uttak per år100,-

Hvor mye cash kan jeg ta ut?

Hvor mye kan jeg ta ut i minibanken med bankkort? På bankkort gjelder følgende beløpsgrenser i Norge: 9.900 kroner i løpet av 7 dager i våre minibanker. I tillegg kan du ta ut 10 000 kroner i løpet av 4 dager i andre bankers minibanker. Hvor mye cash kan man ta ut? Grensen for uttak i DNB innendørs minibank er maks 20 000 kroner per periode. Det vil si at du kan ta ut inntil 20 000 kroner per periode, for eksempel 2 x 10 000 kroner.

Også, hvilken bank har høyest rente på høyrentekonto?

Av disse er det Nordax Bank og Instabank som har den høyeste renten med 1,17 prosent. Deretter ser du at det ligger flere banker som perler på en snor. Fra 500.000 kroner har Høland & Setskog Sparebank den høyeste renten med 1,20 prosent. Du kan også spørre kan man ha flere høyrentekontoer? Dersom du har større beløp stående på konto, bør du derfor opprette en eller flere høyrentekontoer for å sikre at du får høyest mulig renteinntekter på dine innskudd, fremfor å ha disse stående på en konto som gir lav rente. Formålet med en høyrentekonto er ofte sparing, altså at pengene blir stående over lenger tid.

Hvor får jeg høyest rente på sparepenger?

BankEffektiv renteAntall uttak
Nordax Bank1,17 %Ubegrenset
Avida Finans1,17 %Ubegrenset
Næringsbanken1,15 %Ubegrenset
Svea Finans1,15 %Ubegrenset
Angående dette, hva er plusskunde i dnb? DNB Pluss er kundeprogrammet for deg som har plusskort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å endre dette fortløpende. Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din.

Og et annet spørsmål, hvor mange kontoer kan man ha?

Forbrukerøkonom Linda Tofteng Eliassen anbefaler å sette opp flere kontoer i nettbanken. - Det gir en solid oversikt, og en rettferdig fordeling dersom man er flere som deler på utgiftene, sier hun.

By Weiner

Hvor mye penger er det vanlig å ha på sparekonto? :: Hvordan sette inn penger på Binance?
Nyttige lenker