Hjem > H > Hvordan Finne Sporingsnummer Posten?

Hvordan finne sporingsnummer Posten?

Sporingsnummer blir gitt av din leverandør. Vanligvis finner du sporingsnummer på meldingen som forteller deg at pakken har blitt postlagt. Dersom du ikke finner sporingsnummeret, ta kontakt med leverandør.

Les mer

Hva er ikke lov å sende i posten?

Dette kan ikke sendes i posten:

fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr (som for eksempel røykbomber, røykpatroner, fenghetter eller dynamitt) eksplosiver og brannfarlige stoffer. narkotiske stoffer. levende og døde dyr, inkludert rester av døde dyr – unntak for insekter.
Hvilke varer er tollfrie å handle? Unntak fra forenklet fortolling er varer hvor myndighetene krever full fortolling. Eksempler på dette er kunst, antikviteter, samt restriksjonsbelagte varer som alkohol, tobakksvarer, legemidler, kosttilskudd og alt av mat- og drikkevarer.

Hva kan man sende pakker i?

sendepakkenkan

Du kan benytte:

  • Bølgepapp.
  • Bobleplast.
  • Sammenkrøllede aviser, papir.
  • Treull eller annet materiale.
Hva menes med porto? Porto er betaling for sendinger som formidles i posten. Betalingen dokumenteres enten på sendingen, for eksempel med frimerker, eller på følgebrevet for bokførte sendinger.

Hva koster det å sende med Helthjem?

- Helt hjem koster fra kr 80,- per forsendelse, litt avhengig av hvor du bor i landet. Ved å bruke Helthjems avisbud-nettverk i Norge, kan FINN-brukere få sendt og levert ting direkte fra eller til sitt eget hjem til en konkurransedyktig pris. Hvor lang tid tar det å få et brev? Brev og pakker opptil 350 g

Frakttid 2-4 dager. Du kan sende fra postkassen din, eller levere selv på Posten.

Hvem betaler frakt på FINN?

Som selger av en vare på FINN, får en kjøpsforespørsler fra potensielt flere kjøpere. Selger velger selv hvem som skal få kjøpe varen. Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Pengene holdes hos FINN til varen er levert. Hvor trygt er postoppkrav? Det eneste kjøper vet er at man får noe tilsendt i posten, men ikke hva. Som selger kan du risikere at kjøperen ikke henter ut varen i tide, og du må stå for kostnaden for forsendelsen. Det er med andre ord ikke en sikker metode for handel.

Følgelig, hva koster pakke med sporing?

Å sende en rekommandert pakke under 2 kg kan koste alt fra 200 kr og opptil nesten 500 kr avhengig av størrelse og hvor du skal sende pakken til. Pakker som ikke er rekommandert, men har sporing koster alt fra 149 kr og helt opptil over 500 kr for pakker som veier opptil 35 kg.

By Yaron Penister

Hvem kan sende Messenger? :: Når trenger man frimerke?
Nyttige lenker